Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Produktbroschyrer och försäkringsvillkor för privatkunder

Produktbroschyrer och försäkringsvillkor för privatkunder

På denna sida har vi samlat de senaste produktbroschyrerna och försäkringsvillkoren för försäkringar för privatkunder. Länkarna har förtecknats efter produktgrupp. Finska texten får du genom att byta språket i det övre högra hörnet av webbplatsen.

Du hittar produktbroschyrer och försäkringsvillkor för företagskunder här.

Ikon - idea

På denna webbplats hittar du de senaste försäkringsvillkoren och produktbroschyrerna för varje försäkring. Kunden får alltid den senaste produktinformationen när kunden tecknar en försäkring. Dina försäkringar kan omfattas av de försäkringsvillkor som gällde när du tecknade försäkringarna. I ditt försäkringsbrev kan du kontrollera vilka försäkringsvillkor gäller för dina försäkringar.

De försäkringsvillkor och broschyrer som samlats på denna sida är i första hand avsedda för den som överväger att teckna eller ska teckna en försäkring. Produktinformation om försäkringar som du redan tecknat hittar du på fliken Försäkringar i tjänsten Mitt Fennia.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor