Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Ladataan...

Personförsäkringar

Livet är oförutsägbart, men du kan alltid gardera dig mot sjukdomar eller dödsfall av närstående. Med Skyddet för hälsa skapar du en sjuk- och olycksfallsförsäkring som passar just din livssituation.
Begär offert

Personförsäkringen ersätter personskador. Personförsäkringen kan vara till exempel en sjukkostnadsförsäkring, olycksfallsförsäkring, livförsäkring eller resenärförsäkring.

Vi kan inte förutbestämma vår framtid, men en personförsäkring tryggar din egen och dina närståendes hälsa i händelse av ett olycksfall eller plötslig sjukdom.

Bland personförsäkringarna hjälper en livförsäkring dig om din familjs ekonomiska utkomst försvagas på grund av att en familjemedlem oväntat avlider.

Försäkra dig själv och dina närstående och fokusera på alla framtida möjligheter.

Sjukförsäkring

Råkade du ut för en skada?

Sjukdomar eller olycksfall i FinlandInsjuknande eller olycksfall utomlandsOlycksfall eller insjuknande som ersätts från arbetsgivarens eller företagarens försäkringJag skadade mig i en trafikolyckaDödsfall
Se övriga skador

Lisää aiheesta

Sjuksköterskan ler.

FenniaVårdaren hjälper när du insjuknar eller råkar ut för ett olycksfall

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor