Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Personskydd
  • Babyförsäkring

Babyförsäkring

Säkerställ en smidig babyvardag genom att teckna Skydd för hälsa för ditt barn redan före barnets födelse.
Kontakta oss för offert på babyförsäkring

Skydd för din bebis redan före födseln

Du kan teckna en försäkring för spädbarn från graviditetsvecka 12 ända fram till beräknat förlossningsdatum.

Täcker sjukdomar som uppstår senare

När du tecknar Skyddet för hälsa för ditt barn redan före barnets födelse påverkar inte eventuella sjukdomar som uppstår senare omfattningen av barnets försäkringsskydd.

FenniaVårdaren hjälper dig och din bebis dagligen kl. 7–23

FenniaVårdaren är en sjukskötare som ger dig anvisningar för behandling hemma och vid behov bokar en tid till nödvändig vård för ditt barn.

Det är flera saker man undrar över när familjen ska få en baby. Vi ser till att ni vid behov får bra vård snabbt. Skyddet för hälsa är vår sjuk- och olycksfallsförsäkring, som du kan plocka ihop av enskilda försäkringar. När du tecknar Skydd för hälsa för ditt barn redan före barnets födelse säkerställer du en smidig babyvardag.

Babyförsäkringen är flexibel

Det är enkelt att uppdatera sjuk- och olycksfallsförsäkringen för barn när barnet växer, eftersom du kan justera försäkringspaketet när som helst. När du tecknar Skyddet för hälsa för ditt barn redan före barnets födelse påverkar inte eventuella sjukdomar som uppstår senare omfattningen av barnets försäkringsskydd.

Skyddet för hälsa gäller för dem som är under 15 år i all idrott. Därför behöver du inte komplettera det med en separat idrottsutvidgning.

Plocka ihop en babyförsäkring av dessa sjukkostnadsförsäkringar

Grundskydd
Tilläggsskydd
Med försäkringen mot distansläkarkostnader får du snabbt kontakt med läkare utan att du behöver lämna hemmet. Om ditt barn insjuknar får du vårdanvisningar hemma i soffan.
Ei sisälly
När ditt barn har en försäkring mot allmänläkarkostnader får ni snabbt vård på en privat läkarmottagning när situationen inte kräver en specialist.
Ei sisälly
Försäkringen mot specialistkostnader ger hjälp vid besvär som kräver behandling av specialist, som ortoped. Det är bra att komma ihåg att även t.ex. en barnläkare är en specialist. 
Ei sisälly
Försäkringen mot undersökningskostnader ersätter exempelvis laboratorie- och röntgenundersökningar som ordinerats av läkare. Olika undersökningar hjälper läkaren att göra rätt diagnos och planera den bästa behandlingen för ditt barn.
Ei sisälly
Tandskador kan vara överraskande dyra att behandla. Med hjälp av tandolycksfallsförsäkringen får ditt barn snabbt tandvård om hen råkar ut för ett olycksfall.
Ei sisälly
FenniaVårdaren är en sjukskötare som svarar på samtliga frågor kring hälsa, ger anvisningar för behandling hemma, bokar tid till vård och gör en skadeanmälan åt dig.
Ei sisälly
Operationskostnadsförsäkringen ersätter operationer och kirurgiska ingrepp som ordinerats av läkare. Ett exempel på sådana ingrepp hos barn är insättning av rör i öronen. Vårddygnsavgiftsförsäkringen täcker kostnader för eventuella nätter på sjukhus.
Ei sisälly
Försäkringen mot läkemedelskostnader täcker läkemedel som ordinerats av läkare och ger skydd vid stora eller oväntade läkemedelskostnader.
Ei sisälly
Barn är snabba i svängarna och de drabbas enkelt av både lindriga och omfattande stukningar, sträckningar och frakturer. Med fysioterapiförsäkringen får barnet bra rehabilitering efter skadan och är snabbt på fötterna igen.
Ei sisälly
Terapiförsäkringen passar alla som tycker att det är viktigt att behålla funktionsförmågan och den psykiska hälsan. Såväl barn, unga som vuxna kan råka ut för situationer där samtal med ett proffs är nödvändigt.
Ei sisälly
Från försäkringen mot men till följd av olycksfall betalas en engångsersättning om det uppstår ett bestående men hos barnet till följd av ett olycksfall. Försäkringen är ett bra skydd för barn och unga för vilka ett allvarligt bestående men i värsta fall kan betyda svårigheter att bli sysselsatta i framtiden. Från försäkringen mot men till följd av olycksfall kan extra ersättning betalas ut om skadan förvärras. Från försäkringen mot dödsfall till följd av olycksfall betalas en engångsersättning ut till förmånstagaren.
Ei sisälly

Försäkringsbroschyren och -villkor

Broschyr - Skydd för hälsa
Försäkringsvillkor - Skydd för hälsa

FenniaVårdaren har öppet varje dag kl. 7–23

Blev du sjuk eller råkade du åt för ett olycksfall? Ingen fara – vi hjälper dig!

Tjänsten FenniaVårdare ingår alltid i våra sjuk- och olycksfallsförsäkringar. 

FenniaVårdaren ger råd, bokar tid till läkare och gör en skadeanmälan åt dig. Du betalar bara en eventuell självrisk för vården.

Läs mer om FenniaVårdaren

Råkade du ut för en skada?

Sjukdomar eller olycksfall i FinlandInsjuknande eller olycksfall utomlandsOlycksfall eller insjuknande som ersätts från arbetsgivarens eller företagarens försäkringJag skadade mig i en trafikolyckaDödsfall
Se övriga skador

Försäkringar för privatkunder

Fordon och trafik

Lisää aiheesta

Olycksfallsförsäkring för barn

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor