Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Resor

Du hamnar inte i knipa om du insjuknar eller skadar dig på en resa. Teckna en reseförsäkring hos oss som passar dig, så ser vi till att du får hjälp snabbt även i jobbiga situationer.
Räkna ut priset och teckna reseförsäkring

På semesterresan är det härligt att slappna av och fokusera på det viktiga. Om du har en reseförsäkring, behöver du inte oroa dig för skador som drabbar dig eller ditt resgods.

En reseförsäkring består av en resenärförsäkring och en resgodsförsäkring, som du kan teckna tillsammans eller separat. Du kan välja att försäkra endast dig själv eller hela din familj – resenärförsäkringen skyddar om du råkar ut för en olycka eller blir sjuk. En resgodsförsäkring tryggar din egendom till exempel om den går sönder eller blir stulen.

Du kan teckna reseförsäkringen antingen som fortlöpande eller som tidsbestämd beroende på hur ofta du reser.

I Fennias reseförsäkring ingår tjänsten Fennias reseassistans 24h. Reseassistansen hjälper dig om du insjuknar eller råkar ut för ett olycksfall under en resa utomlands. Tjänsten hjälper dig även till exempel med researrangemang om resan avbryts.

Reseförsäkring kan tecknas enkelt och snabbt på nätet.

Reseförsäkring

Råkade du ut för en skada?

Sjukdomar eller olycksfall utomlandsSjukdomar eller olycksfall i FinlandResgods gick sönder, blev stulet eller försvannInställd resaAvbruten resaFörsening från resa
Se övriga skador

Lisää aiheesta

Reseförsäkring

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor