Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Djur

Det går ofta livligt till i ett sällskapsdjurs liv och farliga situationer kan inte alltid undvikas. Gardera dig mot tråkiga situationer på förhand och se till att ditt sällskapsdjur får bra och snabb vård med en försäkring för sällskapsdjur.
Kontakta oss för offert på försäkring

En djurförsäkring, det vill säga en försäkring för sällskapsdjur, skyddar din djurkompis i tråkiga situationer.

En djurförsäkring täcker kostnader om ett sällskapsdjur blir sjukt eller råkar ut för ett olycksfall. Dessutom kan du välja ett tilläggsskydd till din försäkring, till exempel för kostnader för djurfysioterapi. Du bestämmer själv försäkringens omfattning.

Online-veterinärtjänsten FirstVet ingår i alla djurförsäkringar från Fennia. Med Online-veterinärtjänsten FirstVet kan du kontakta en veterinär via videolänk oavsett var du befinner dig och får ett obegränsat antal veterinärbesök på distans. Veterinären hjälper dig om du är osäker på om du borde besöka en veterinär med ditt sällskapsdjur eller om veterinärens anvisningar för vård i hemmet räcker.

Djurförsäkringen är en förmån för våra hemförsäkringskunder. Om du vill försäkra ditt sällskapsdjur hos Fennia ska du även ha en hemförsäkring hos oss. 

Med en giltig djurförsäkring behöver du inte oroa dig över ens ett fartfyllt sällskapsdjur

Hundförsäkring

Råkade du ut för en skada?

Sällskapsdjuret insjuknade eller skadade sigSällskapsdjuret dog
Se övriga skador

Lisää aiheesta

Djur ikon.

Skador - Djur

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor