Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Eläimet

Lemmikin elämä on usein vauhdikasta, eikä vaarallisilta tilanteilta voi aina välttyä. Varaudu ikäviin tilanteisiin etukäteen ja varmista lemmikkisi hyvä ja nopea hoito lemmikkivakuutuksella.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vakuutuksesta

Eläinvakuutus eli lemmikkivakuutus turvaa eläinystäväsi ikävien yllätysten varalta.

Eläinvakuutus kattaa lemmikin sairauksiin ja tapaturmiin liittyviä kuluja. Lisäksi voit valita vakuutukseesi lisäturvan esimerkiksi eläinfysioterapeutin kuluja varten. Vakuutuksen laajuuden voit päättää siis itse.

Kaikkiin Fennian eläinvakuutuksiin kuuluu FirstVet-etäeläinlääkäripalvelu. FirstVet-etäeläinlääkäripalvelun kautta saat videoyhteyden eläinlääkäriin paikasta riippumatta sekä rajattoman määrän etäeläinlääkärikäyntejä. Etäeläinlääkäri on apunasi, jos et ole varma pitäisikö lemmikkisi viedä paikan päälle eläinlääkäriin vai riittävätkö sinulle etäeläinlääkärin kotihoitoon antamat ohjeet.

Eläinvakuutus on Fennian kotivakuutusasiakkaiden etu. Jos haluat vakuuttaa lemmikkisi Fenniassa, sinulla täytyy olla myös Fennian kotivakuutus. 

Kun hoidat eläinvakuutuksen kuntoon, ei sinun tarvitse murehtia vauhdikastakaan lemmikkielämää.

Koiravakuutus

Sattuiko vahinko?

Lemmikki sairastui tai loukkaantuiLemmikin kuolemantapaus
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Eläimet ikoni.

Vahingot - Eläimet

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet