Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Koti ja omaisuus

Asuitpa vuokralla tai omistusasunnossa, kotivakuutuksella saat turvaa vahinkojen sattuessa. Kotivakuutus korvaa sinulle vahinkoja, jotka syntyvät esimerkiksi kodinkoneiden ja esineiden rikkoutumisesta, tulipalosta tai vesivahingosta tai anastuksesta.
Laske hinta ja osta kotivakuutus

Kotivakuutus auttaa, jos puhelimen etulasi rikkoutuu, lukittu fillari varastetaan tai tuli tekee tuhojaan. Kotivakuutuksella varaudut vahinkoihin, kodinkoneiden ja esineiden rikkoutumisiin sekä anastuksiin.

Jos asut vuokralla tai osakkaana kerros- tai rivitalossa tai vuokralla omakotitalossa, tarvitset vakuutuksen vain koti-irtaimistollesi, et rakennukselle. Jos kuitenkin omistat omakotitalon, on tärkeää vakuuttaa paitsi irtaimisto, myös itse rakennus.

Voit vakuuttaa kotivakuutuksella myös vapaa-ajan asuntosi, kuten mökkisi.

Valitse kotivakuutuksen kattavuus ja omavastuun määrä omien tarpeidesi mukaan.

Kerros- tai rivitalon kotivakuutus

Sattuiko vahinko?

Puhelimelle, tabletille tai kannettavalle tietokoneelle sattui vahinkoKodinkone rikkoutuiMuuta omaisuutta rikkoutui, varastettiin tai katosiHenkilöllisyysvarkausRakennukselle sattui vahinkoMetsävahinkoVenevahinko
Katso muut vahingot

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa