Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Muuta vakuutus- tai asiakastietoja

Oma Fennia – hoida vakuutusasiat silloin, kun sinulle sopii parhaiten

Oma Fennia -verkkopalvelussamme hoidat kaikki vakuutus- ja vahinkoasiasi helposti ja turvallisesti yhdessä paikassa. Oma Fennia on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Pääset kirjautumaan Oma Fenniaan verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Henkilöasiakkaiden Oma Fennia

Henkilöasiakkaanamme voit tarkistaa Oma Fenniassa vakuutusturvasi, ilmoittaa vahingoista, lähettää meille turvallisesti viestejä, tehdä muutoksia asiakastietoihisi, pyytää tarjouksia sekä tilata Green Cardin. Verkkopalvelussa vakuutustesi tiedot sekä asiakirjat ja laskut ovat tallessa ja helposti saatavilla milloin vain. Henkilöasiakkaiden Oma Fenniassa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myös chatin kautta.

Lue lisää ja katso ohjeetKatso käyttöehdot henkilöasiakkaille
Kirjaudu Oma Fenniaan

Yritysten Oma Fennia

Yritysten Oma Fenniassa hoidat kätevästi yrityksesi vakuutusasiat. Voit tarkistaa yrityksen vakuutukset, ilmoittaa vahingosta, lähettää sähköisiä ilmoituksia, katsoa laskuja ja lähettää meille turvallisesti viestejä. Yritysten Oma Fennian käyttö edellyttää verkkopalvelusopimusta, jonka voit tehdä helposti sähköisellä lomakkeella.

Henki-Fennian Oma Fennia

Henki-Fennian Oma Fenniassa näet riskihenkivakuutuksesi sekä eläke-, säästö- ja sijoitusvakuutustesi sisällöt. Voit myös muuttaa vakuutustesi sijoituskohteita ja maksaa lisämaksuja.

Lisää aiheesta

Nainen istuu auton etupenkillä.

Autovakuutus ulkomailla

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet