Hyppää sisältöön
  Kotitaloudet
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
 • Fennia ja Henki-Fennia
 • Ohjeet
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
 • Etusivu
 • Asiakaspalvelu - henkilöasiakkaat
 • Vakuutuksen tai asiakastietojen muutos

Oma Fennia – hoida vakuutusasiat silloin, kun sinulle sopii parhaiten

Oma Fennia -verkkopalvelussamme hoidat kaikki vakuutus- ja vahinkoasiasi helposti ja turvallisesti yhdessä paikassa. Varainhoidon Oma Fenniassa näet koko sijoitussalkkusi arvon ja voit myös katsoa salkkukohtaiset tapahtumat sekä tehdä rahastomerkintöjä ja -maksuja. Oma Fennia on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Pääset kirjautumaan Oma Fenniaan verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Henkilöasiakkaiden Oma Fennia

Henkilöasiakkaanamme voit tarkistaa Oma Fenniassa vakuutusturvasi, ilmoittaa vahingoista, lähettää meille turvallisesti viestejä, tehdä muutoksia asiakastietoihisi, pyytää tarjouksia sekä tilata Green Cardin. Oma Fenniassa vakuutustesi tiedot sekä asiakirjat ja laskut ovat tallessa ja helposti saatavilla milloin vain.

Lisätietoa ja ohjeet Käyttäjäehdot
Kirjaudu sisään

Yritysten Oma Fennia

Yritysten Oma Fenniassa hoidat kätevästi yrityksesi vakuutusasiat. Voit tarkistaa yrityksen vakuutukset, ilmoittaa vahingosta, lähettää sähköisiä ilmoituksia, katsoa laskuja ja lähettää meille turvallisesti viestejä. Yritysten Oma Fennian käyttö edellyttää verkkopalvelusopimusta, jonka voit tehdä helposti sähköisellä lomakkeella.

Henki-Fennian Oma Fennia

Henki-Fennian Oma Fenniassa näet eläke-, säästö- ja sijoitusvakuutustesi sisällöt. Voit myös muuttaa vakuutustesi sijoituskohteita ja maksaa lisämaksuja.

Folksam

Folksam on nyt osa Fenniaa. Jos olet entisen Folksamin asiakas, siirtyvät vakuutuksesi automaattisesti Oma Fennia -verkkopalveluun. Jos vakuutuksesi eivät ole vielä ehtineet siirtyä Oma Fenniaan, näet entisen Folksamin vakuutuksesi tältä sivulta.

Yritysasiakkaat

Kirjaudu sisään

Henkilöasiakkaat

Kirjaudu sisään

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja