Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Asiakasvuosialennus

Asiakasvuosialennus – enemmän etua jokaisesta yhteisestä vuodesta

Tarjoamme asiakkaillemme asiakkuuden kestoon perustuvan edun, Asiakasvuosialennuksen. Kiitämme sillä erityisesti pitkäaikaisia asiakkaitamme.

Mitä pidempi asiakkuus, sitä enemmän alennusta

Asiakasvuosialennus on etu, joka kasvaa yhteisten vuosien mukaan. Alennus koskee edun piiriin kuuluvia vapaaehtoisia vakuutuksia ja se voi kasvaa jopa 15 %:iin asti asiakkuuden keston perusteella.

Alennus vuodenvaihteessa lasketun asiakkuuden pituuden mukaan

Asiakkuuden keston laskeminen alkaa Fenniasta tai Henki-Fenniasta ottamasi vakuutuksen aloituspäivästä. Taulukon yläreunassa näet asiakkuuden keston vuodenvaihteessa ja alapuolella sitä vastaavan Asiakasvuosialennuksen. Alennus aktivoituu seuraavan vuoden alusta vakuutuksen ostamisen jälkeen. Kun vakuutuskautesi uudistuu, alennus lisätään laskullesi automaattisesti.

Asiakasvuosialennuksen taulukko. Asiakkuutesi kesto vuoden ensimmäisenä päivänä määrää alennusprosentin. Huomioimme alennuksen edun piirissä olevalla vapaaehtoisella vakuutuksellasi, kun vakuutuskautesi uudistuu tai teet uuden vakuutussopimuksen

Asiakkaanamme saat alennuksen automaattisesti

Kun etu astuu voimaan, tiedot omasta alennuksestasi löytyvät vakuutuskirjalta ja Oma Fenniasta. Edun saaminen ei edellytä erillisiä toimia. Asiakkaanamme saat alennuksen automaattisesti käyttöösi, kun vakuutuskautesi uudistuu.

Tutustu sääntöihin

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Lisää aiheesta

Tietokone ikoni.

Aiemmin ilmoitettu ajoneuvovahinko

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet