Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Verkkotapaaminen

Hoida vakuutusasiasi kuntoon verkkotapaamisessa

Verkkotapaamisessa voit käydä asiakaspalvelijamme kanssa läpi vakuutuskokonaisuutesi tarkemmin kuin pelkän puhelinkeskustelun aikana tai päivittää nykyisen vakuutusturvasi tarpeidesi mukaiseksi. Voit varata ajan verkkotapaamiseen ajanvarauskalenteristamme.

Verkkotapaamisessa ei ole mahdollista hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaiden vahinko- ja korvausasioita. Voit hoitaa vahinko- ja korvausasiat sujuvimmin verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Mikä on verkkotapaaminen

Verkkotapaaminen on verkon välityksellä tapahtuva etätapaaminen, joka mahdollistaa myös materiaalin esittämisen asiakkaalle. Kyseessä ei ole puhelu, emme siis soita sinulle, vaan tapaamiseen liitytään vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta ja tapaaminen aukeaa suoraan verkkoselaimessa.

Tapaamista varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen. Matkapuhelimen sijaan suosittelemme osallistumaan tapaamiseen vähintään tabletti kokoisella laitteella. Näin varmistat, että esitettävän materiaalin seuraaminen on sujuvaa.

Verkkotapaamisen aikana voidaan käsitellä vakuutuskokonaisuuttasi asiantuntijan kanssa sujuvasti. Suosittelemme verkkotapaamista, kun sinulle ajankohtaista on esimerkiksi:

Tarjouspyyntö uusista vakuutuksista

Oletko jo meidän asiakkaamme? Onko elämäntilanteesi muuttunut tai koetko tarvetta käydä läpi vakuutusturvaasi. Varaa aika verkkotapaamiseen ja löydetään yhdessä sinulle sopivin vakuutusratkaisu.

Vakuutusturvan päivittäminen

Tiesitkö, että meillä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja tarjoamme asiakkaillemme erinomaisia vahingosta selviytymisen palveluita? Varaa aika verkkotapaamiseen ja löydetään yhdessä sinulle sopivin vakuutusratkaisu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Laitevaatimukset

Verkkotapaamiseen voit liittyä tietokoneella tai mobiililaitteella. Liittyminen toimii useimmilla PC- ja Mac -tietokoneilla sekä Android ja IOS käyttöjärjestelmillä. Tuetut selaimet ovat Edge, Chrome, Firefox ja Safari.

Tietokoneen tai mobiililaitteen lisäksi tarvitsen mikrofonin ja kaiuttimet.

Ääniasetusten tarkistaminen (Apple)

Ääniasetusten tarkistaminen (Windows)

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja