Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Webbmöte

Boka webbmöte för att få ordning på dina försäkringsärenden

Under webbmötet kan du gå igenom ditt försäkringspaket med vår kundrådgivare mera detaljerat än under ett telefonsamtal och du kan uppdatera ditt nuvarande försäkringsskydd enligt dina behov. Du kan boka webbmöte via vår tidsbokningskalender.

Vad är ett webbmöte?

Ett webbmöte sker på distans över nätet och under mötet kan man också presentera material för kunden. Det är alltså inte ett telefonsamtal och vi ringer inte upp dig, utan du ansluter dig till mötet via en länk som finns i bekräftelsemeddelandet och webbmötet öppnas direkt i webbläsaren.

För mötet behöver du en dator eller en mobil apparat. Istället för en mobil rekommenderar vi att du deltar med en apparat som är minst lika stor som en surfplatta. Då är det enklare att följa med materialet som presenteras.

Webbmötet är ett smidigt sätt att sköta ditt försäkringspaket med en expert. Vi rekommenderar ett webbmöte, om till exempel offertbegäran på nya försäkringar eller uppdatering av försäkringsskyddet är aktuellt.

Offertbegäran på nya försäkringar

Är du redan kund hos oss? Har din livssituation förändrats eller vill du att vi går igenom ditt försäkringsskydd? Boka webbmöte för att tillsammans hitta bästa försäkringslösning för dig.

Uppdatering av försäkringsskyddet

Visste du att vi har Finlands nöjdaste företagskunder, och att vi erbjuder våra kunder utmärkta tjänster för att klara av skador? Boka webbmöte för att tillsammans hitta bästa försäkringslösning för dig.

Skade- och ersättningsärenden

Vid webbmötet är det inte möjligt att uträtta privatkunders och företagskunders skade- och ersättningsärenden. Skade- och ersättningsärenden uträttar du smidigast via nättjänsten Mitt Fennia eller per telefon.

Privatkunder

Företagskunder

Vanliga frågor

Krav på utrustning

Du kan delta i webbmötet på dator eller på en mobil apparat. Det går att delta i mötet med de flesta PC- och Mac-datorer samt med Android- och IOS-operativsystem. Webbläsare som stöds är Edge, Chrome, Firefox och Safari.

Utöver en dator eller mobil apparat behöver du en mikrofon och högtalare.

Test av ljudinställningar (Apple)

Test av ljudinställningar (Windows)

Lisää aiheesta

En kvinna sitter i framsätet på en bil.

Bilförsäkring utomlands

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor