Hyppää sisältöön
Företagskunder
Suomeksi
Logga in på Mitt Fennia
  • Ingångssida
  • Webbmöte

Som privatkund kan du på ett webbmöte se till att dina försäkringsärenden är i ordning

Du kan boka webbmöte via vår tidsbokningskalender. Under webbmötet kan du gå igenom ditt försäkringspaket med vår kundrådgivare eller t.ex. konkurrensutsätta ditt nuvarande försäkringsskydd.  

Boka webbmöte

Vid webbmötet är det inte möjligt att uträtta skade- och ersättningsärenden. Du uträttar dina skade- och ersättningsärenden smidigast via vår nättjänst eller per telefon. 

Vad är ett webbmöte? 

Ett webbmöte är ett enkelt och smidigt sätt att sköta ditt försäkringspaket med en expert. Allt du behöver är en dator eller en mobil apparat. Istället för en mobil rekommenderar vi att du deltar med en apparat som är minst lika stor som en surfplatta. Då är det enklare att följa med materialet som presenteras. Under webbmötet kan vi diskutera följande: 

Offertbegäran på nya försäkringar 

Är du redan kund hos oss? Har din livssituation förändrats eller vill du att vi går igenom ditt försäkringsskydd? Boka webbmöte för att tillsammans hitta bästa försäkringslösning för dig. 

Konkurrensutsättning av försäkringar 

Visste du att vi har Finlands nöjdaste kunder, och att vi erbjuder våra kunder utmärkta tjänster för att klara av skador? Boka webbmöte för att tillsammans hitta bästa försäkringslösning för dig. 

Vanliga frågor  

Krav på utrustning  

Du kan delta i webbmötet på dator eller på en mobil apparat. Det går att delta i mötet med de flesta PC- och Mac-datorer samt med Android- och IOS-operativsystem. Webbläsare som stöds är Edge, Chrome, Firefox och Safari. 

Utöver en dator eller mobil apparat behöver du en mikrofon och högtalare.   

Test av ljudinställningar (Apple) 

Test av ljudinställningar (Windows) 

Försäkringar och tjänster Skador Kundservice Aktuellt Företagskunder Medietjänster Fenniakoncernen Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Dataskydd och användarvillkor Tillgänglighet Integritetsskydd vid telefontjänsten
Vår webbplats använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Genom att använda webbplatsen godkänner du användning av cookies.
Läs mer.