Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Anvisningar för skadesituationer
  • Djur

Djur

Sällskapsdjuret insjuknade eller skadade sig

1
mobiltelefon
Kontakta onlineveterinären FirstVet gratis om ditt sällskapsdjur blir sjukt eller skadar sig.
2
Online-veterinären ger råd och hänvisar vid behov till fortsatt vård på en djurklinik. Om ett klinikbesök inte behövs, får du anvisningar för vård hemma.
3
Om det uppstår kostnader för besök på en djurklinik eller för läkemedel, kan du ansöka om ersättning för dem på Mitt Fennia.
4
dokumentation
Spara kvitton över veterinärbesök och läkemedelskostnader. Vi begär dem vid behov.

Efter att du skapat ett användarkonto kan du använda tjänsten FirstVet med webbläsaren eller via en gratis app i din mobila enhet. Ladda ner appen FirstVet från din appbutik.

Försäkringen omfattar inte besök hos en onlineveterinär, om orsaken till besöket är exempelvis beteenderubbning, skendräktighet eller medfödd eller ärftligt fel eller sjukdom. Notera att du kan använda tjänsten vid sjukdomar om försäkringen trätt i kraft 14 dagar innan sjukdomen visade sig. Vi ersätter tandvård om en tand skadas i samband med ett olycksfall.

När du gör ett gratis besök på onlineveterinären som Fennia erbjuder, förmedlas dina uppgifter vidare till Fennia för skadereglering.

Ansök om ersättning på Mitt Fennia

Du kan söka ersättning med blanketten Sjukdoms- och olycksfallsanmälan för djur på Mitt Fennia. Logga in på tjänsten med nätbankskoder eller mobil-id.

Om du behöver hjälp med att göra skadeanmälan hjälper vår skadetjänst mån–fre kl. 9–16.

Sällskapsdjuret avled eller avlivades

1
Om ditt sällskapsdjur har avlidit, kan du på Mitt Fennia göra en skadeanmälan på blanketten Sjukdoms- och olycksfallsanmälan för djur.
2
dokumentation
Spara kvitton över veterinärbesök och läkemedelskostnader. Vi begär dem vid behov.

Logga in på Mitt Fennia

Om ditt sällskapsdjur har avlidit, kan du på Mitt Fennia göra en skadeanmälan på blanketten Sjukdoms- och olycksfallsanmälan för djur. Logga in på tjänsten med nätbankskoder eller mobil-id.

Samtalspriser

Lisää aiheesta

Salkku

Olycksfall eller arbetssjukdom som täcks av arbetsgivarens eller företagarens försäkring

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor