Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Ladataan...

Fordon och trafik

Om du tecknar trafikförsäkring hos oss, får du landets bästa bonus på 83 procent – till och med på bara 4 år. Ta även del av våra mer omfattande bilförsäkringar: den mest omfattande Premiumkasko, omfattande Fenniakasko och Delkasko.
Räkna ut priset och teckna bilförsäkring

Trafikförsäkring krävs för samtliga motorfordon, även för oregistrerade. En trafikförsäkring ersätter personskador till följd av en trafikolycka och egendomsskador som den oskyldiga parten drabbats av. Om du vill, kan du få tilläggsskydd för ditt fordon genom att även teckna kaskoförsäkring.

Kaskoförsäkring för bil ersätter skador på din bil. Du kan jämföra olika kaskoförsäkringar och välja den som passar dig bäst.

Kom ihåg att du med kaskoförsäkringar får tilläggsskydd även för dina andra fordon.

Utnyttja webberbjudandet! Du får -25% på alla nya kaskoförsäkringar för personbilar, då du tecknar en försäkring 16.8.–30.9.2022. Rabattpriset gäller den första försäkringsperioden.

Var du än är på väg, försäkra alla dina framtida kilometer.

Bilförsäkring

Råkade du ut för en skada?

Jag behöver bärgningVindrutan skadadesKollision i Finland eller utomlandsFordonet har ett tekniskt felJag skadade mig i en trafikolycka
Se övriga skador

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänsten