Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Ladataan...

Ajoneuvot ja liikenne

Saat Laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon heti 70 %:n maksimibonuksen sekä bonusturvan, jonka ansiosta ensimmäinen kolarivakuutuksesta korvattu vahinko ei alenna bonustasi.
Laske hinta ja osta autovakuutus

Hyödynnä verkkotarjous! Saat -20 % kaikista uusista henkilöautojen kaskoista, kun otat vakuutuksen 4.7.–4.9.2024. Alennettu hinta on voimassa ensimmäisen vakuutuskauden ajan.

Etu koskee vain uusia autovakuutuksia ja on voimassa vain verkkokaupassamme 4.9.2024 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Liikennevakuutus vaaditaan kaikkiin moottoriajoneuvoihin, myös rekisteröimättömiin. Liikennevakuutus korvaa liikenneonnettomuudesta aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Jos haluat, saat lisäturvaa omalle ajoneuvollesi valitsemalla lisäksi kaskovakuutuksen.

Auton kaskovakuutus korvaa omalle autollesi aiheutuneita vahinkoja. Voit vertailla eri kaskojen ominaisuuksia ja valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Muistathan, että kaskovakuutuksilla saat lisäturvaa myös muille ajoneuvoillesi.

Autovakuutus

Sattuiko vahinko?

Tarvitsen hinaustaAuton tuulilasi vahingoittuiAjoneuvo vahingoittuiLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessa
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Tietokone ikoni.

Aiemmin ilmoitettu ajoneuvovahinko

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet