Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Harraste- ja museoajoneuvon vakuutus

Suojaa tärkeät harraste- ja museoajoneuvosi vakuutuksella

Harraste- ja museoajoneuvovakuutuksilla saat tärkeille ajoneuvoillesi suojan, jonka turvin voit ajaa levollisemmin mielin. 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Muistathan vakuuttaa arvokkaat harraste- ja museoajoneuvosi asiaankuuluvasti! Harraste- ja museoajoneuvovakuutuksillamme turvaat oman ajoneuvosi vahinkojen varalta. Liikennevakuutuksen lisäksi sinun kannattaa harkita lisäturvaa tuovaa museoajoneuvokaskoa.

Liikennevakuutus ja kasko ajoneuvosi turvaksi

Voit valita ajoneuvollesi joko pelkän liikennevakuutuksen tai lisäksi harraste- ja museoajoneuvokaskon. Liikennevakuutus on pakollinen kaikille moottoriajoneuvoille, siis myös harraste- ja museoajoneuvoille. Se korvaa henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Harraste- ja museoajoneuvokaskomme tarjoaa lisäturvaa ja korvaa omalle ajoneuvollesi aiheutuneita vahinkoja. 

Fennian Autoapu 24h on aina palveluksessasi

Ajoitko kolarin, kolhittiinko ajoneuvoasi, tarvitsetko ajoneuvon hinauksen tai vuokra-ajoneuvon käyttöösi? Ei hätää – me autamme sinua!

Fennian Autoapu 24h on tukenasi ajoneuvovahinkoihin liittyvissä asioissa Suomessa ja ulkomailla. Vahingon korvattavuus ratkaistaan ehtojen mukaan ja riippuu vakuutusturvasi laajuudesta ja sisällöstä.

Järjestämme hinauksen, teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja varmistamme, että pääset jatkamaan matkaasi sujuvasti. 

Lue Autoapu 24h:sta lisää täältä

Näin harraste- ja museoajaneuvot määritellään

Harrasteajoneuvo on vähintään 15-vuoden ikäinen katsastettu ja rekisteröity ajoneuvo. Ajoneuvo voi olla muutettu alkuperäisestä korkeintaan 40 prosenttia. Harrasteajoneuvon on oltava liikennekäytöstä poistettuna vähintään viisi kuukautta vuodessa.

Museoajoneuvon täytyy puolestaan olla museotarkastettu ja hyväksytty museoajoneuvorekisteriin. Museoajoneuvoa saa käyttää liikenteessä enintään 30 päivänä vuodessa.

Tutustu esitteeseen ja ehtoihin

Harraste- ja museoajoneuvokasko -esite
Vakuutusehdot

Lue lisää

Autovakuutus ulkomailla

Sattuiko vahinko?

Tarvitsen hinausta Auton tuulilasi vahingoittui Ajoneuvo vahingoittui Ajoneuvossa on tekninen vika Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa
Katso muut vahingot

Kaikki vakuutukset ja palvelut henkilöasiakkaille

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja