Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Asiakasedut

Asiakasedut

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi useita erilaisia palveluja ja etuja. Osa palveluista on käytössäsi heti ja osa, kuten vahingosta selviytymisen palvelut, sisältyvät ottamiisi vakuutuksiin. Esimerkiksi sairauskulu- ja tapaturmavakuutukseen sisältyy FenniaHoitajan palvelut, autovakuutukseen Autoapu 24h ja rakennusvakuutukseen Taloapu 24h. Tutustu tarjoamiimme palveluihin ja etuihin.

Asiakasvuosialennus

Asiakasvuosialennus on asiakkuuden kestoon perustuva etu, joka kasvaa yhteisten vuosien mukaan. Kiitämme sillä erityisesti pitkäaikaisia asiakkaitamme. Asiakasvuosialennus koskee edun piiriin kuuluvia vapaaehtoisia vakuutuksia ja se voi kasvaa jopa 15 %:iin asti.

Asiakkaanamme saat alennuksen automaattisesti käyttöösi, kun vakuutuskautesi uudistuu.

Autoapua vuorokauden ympäri

Fennian Autoapu 24h on apunasi ajoneuvollesi sattuvissa vahingoissa Suomessa ja ulkomailla. Se tekee vahinkoilmoituksen puolestasi, järjestää tarvittaessa hinauksen ja auttaa sinua saamaan ajan korjaukseen.

Sairaanhoitaja käytössäsi joka päivä klo 7–22

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma, FenniaHoitaja varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Voit halutessasi hyödyntää takaisinsoittopalvelua. Palvelu on käytettävissäsi joka päivä klo 7–22.

Rajoittamaton määrä etäeläinlääkärikäyntejä

Jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu, sinulla on käytössäsi rajoittamaton määrä maksuttomia FirstVet-etäeläinlääkärikäyntejä. Eläinlääkäri tekee videon välityksellä hoidon tarpeen arvioinnin ja ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon.

Hajosiko kodinkone? Kodinkoneapu auttaa!

Fennian Kodinkoneapu on apunasi kodinkoneille sattuvissa vahingoissa. Sinun on mahdollista saada uusi laite suoraan kotiisi toimitettuna ja paikalleen asennettuna. Vaikka vakuutuksesi ei korvaisi vahinkoa, saat uuden laitteen sopimushintaan yhteistyökumppaniltamme.

Lasivakuutuksella maksuton lasinkorjaus

Lasikorjaamokumppanimme ovat apunasi ajoneuvosi ikkunalasiin äkillisestä iskusta tulleissa vaurioissa. Kumppanimme vaihtavat tai korjaavat vaurioituneen lasin puolestasi ja hoitavat vahinkoilmoituksen tekemisen puolestasi.

Hajosiko puhelin? Ei hätää!

Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu on apunasi puhelimelle tai tabletille sattuvissa vahingoissa.

Reissuapua vuorokauden ympäri

Jos sairastut tai sinulle käy tapaturma ulkomailla, Fennian Reissuapu 24h ohjaa sinut hoitoon mahdollisuuksien mukaan sellaiseen paikkaan, jossa sinun ei tarvitse maksaa hoidostasi itse.

Apua rakennusvahinkoihin 24/7

Fennian Taloapu 24h on apunasi omakotitalon, ulkorakennuksen ja kesämökin rakennusvahingoissa. Taloapu tekee vahinkoilmoituksen puolestasi, tilaa vahinkokartoituksen ja auttaa sinua tarvittavien korjaustöiden järjestämisessä.

Ennaltaehkäise henkilöllisyysvarkaus

Jos epäilet tai olet huomannut, että henkilöllisyyttäsi on käytetty väärin, Fennian ID-apu auttaa sinua asian selvittämisessä ja tilanteen korjaamisessa. Fennian ID-apu auttaa ennaltaehkäisemään, havaitsemaan ja rajoittamaan vahingon laajuutta henkilöllisyysvarkaustapauksissa.

Hoida vakuutusasioitasi mihin aikaan tahansa

Oma Fennia -verkkopalvelu on käytössäsi 24/7. Siellä voit tarkistaa vakuutuksesi, lähettää meille viestejä, tehdä vahinkoilmoituksen ja muokata asiakastietojasi.

Maksa vakuutuksesi yhdessä tai useammassa erässä

Voit tehdä muutoksen nykyiseen vakuutukseesi Oma Fenniassa. Muutos astuu voimaan seuraavan vakuutuskauden alussa.

Tuntuvia alennuksia Danske Bankin asiakkaana

Fennia tarjoaa vakuutusasioiden hoitoon Danske Etuohjelma ja Private Banking Access -asiakkaille VIP-luokan palvelua sekä merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista.

Kerrytä Finnair Avioksia

Olemme Finnairin yhteystyökumppani. Kun ostat verkosta Fennian terveys- tai henkivakuutuksen ja olet Finnair Plus -jäsen, kerrytät itsellesi Finnair Avioksia. Voit käyttää Avioksia monenlaisiin etuihin.

Fennian yhdistyskumppanien jäsenedut

Fennia tekee yhteistyötä useiden eri yhdistysten kanssa. Tarjoamme niiden jäsenille etuja vakuutuskokonaisuuksiin, jotka kattavat yrittäjän ja hänen yrityksensä erilaisia riskejä. Voit myös saada etuja kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutuksiin.

Lisää aiheesta

Nainen istuu auton etupenkillä.

Autovakuutus ulkomailla

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet