Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Fennian yhdistyskumppanit

Fennian yhdistyskumppanit

Fennia tekee yhteistyötä useiden eri yhdistysten kanssa. Olemme rakentaneet yhteistyökumppaniemme kanssa vakuutuskokonaisuuksia, joista yrityksesi voi kattaa esimerkiksi yrittäjän henkilöturvaan sekä yrityksen työntekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Jäsenenä voit saada etuja myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutuksiin.

Tutustu tarkemmin oman yhdistyksesi jäsenetuihin ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Suomen Yrittäjät

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Yhdessä rakentamamme vakuutuskokonaisuus kattaa yrittäjän henkiturvaan sekä yrityksen työtekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Lisäksi saat etuja ajoneuvojen, kodin ja perheen vakuutuksiin.

INFRA ry

INFRA-turva kattaa toimialan riskejä perusvakuutuksia laajemmin.

MaRa ry

MaRa-turva, kattaa toimialan riskejä perusvakuutuksia laajemmin. Jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

STUL ry

STUL-turva kattaa toimialan riskejä perusvakuutuksia laajemmin. Jäsenenä saat myös etuja joihinkin kodin ja perheen vakuutuksiin.

Kuntoutusyrittäjät ry

Kuntoutusalan yritysten vakuutuskokonaisuus kattaa toimialan riskejä perusvakuutuksia laajemmin. Jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Pintaurakoitsijat ry

Olemme rakentaneet yhdessä Pintaturva-vakuutuskokonaisuuden, joka kattaa toimialan riskejä perusvakuutuksia laajemmin. Jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Juristiliitto

Juristiliiton jäsenet saavat etuja kotitalouden vakuutuksiin ja yrittäjäjäsenille tarjoamme esimerkiksi edullista Yrityksen sairauskuluvakuutusta. Juristiliitto on ottanut jäsenilleen Ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Saat edut käyttöösi varaamalla verkkotapaamisen, soittamalla asiakaspalveluumme tai ottamalla yhteyttä Oma Fennian chatissa.

Lisää aiheesta

Mies hymyilee.

Fennian ja Elon ketjukohtaiset konseptit franchising-yrityksille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet