Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fennias föreningspartner

Fennias föreningspartner

Fennia samarbetar med flera olika föreningar. Vi har tillsammans med våra samarbetspartner tagit fram försäkringspaket med vilka ditt företag kan täcka till exempel risker för företagarens personskydd och risker för företagets anställda, egendom och verksamhet.

Som medlem kan du också få förmåner till försäkringarna för familj, hem och fordon.

Läs mer om medlemsförmånerna för din förening och bli en av våra nöjda kunder!

Företagarna i Finland

Fennia har ett långvarigt partnerskap med Företagarna i Finland. Det försäkringspaket som vi har tagit fram tillsammans täcker risker för företagarens personskydd och risker för företagets anställda, egendom och verksamhet. Dessutom får du förmåner till försäkringarna för fordon, hem och familj.

INFRA rf

INFRA-skyddet täcker riskerna i branschen på ett mer heltäckande sätt än vad grundförsäkringarna gör.

MaRa rf

MaRa-skyddet täcker riskerna i branschen på ett mer heltäckande sätt än vad grundförsäkringarna gör. Som medlem får du också förmåner till försäkringarna för familj och hem.

STUL ry

STUL-skyddet täcker riskerna i branschen på ett mer heltäckande sätt än vad grundförsäkringarna gör. Som medlem får du också förmåner till vissa försäkringar för hem och familj.

Kuntoutusyrittäjät ry

Försäkringspaketet för rehabiliteringsföretag täcker riskerna i branschen på ett mer heltäckande sätt än vad grundförsäkringarna gör. Som medlem får du också förmåner till försäkringarna för familj och hem.

Pintaurakoitsijat ry

Vi har tillsammans tagit fram ett Pintaskydd-försäkringspaket som täcker riskerna i branschen på ett mer heltäckande sätt än vad grundförsäkringarna gör. Som medlem får du också förmåner till försäkringarna för familj och hem.

Juristförbundet

Medlemmarna i Juristförbundet får förmåner till försäkringarna för hushåll. Vi erbjuder företagare som är medlemmar till exempel Företagets förmånliga sjukkostnadsförsäkring. Juristförbundet har tecknat en Yrkesmässig ansvars- och rättsskyddsförsäkring för sina medlemmar.

Du kan utnyttja förmånerna genom att boka ett webbmöte, ringa vår kundtjänst eller kontakta oss i Mitt Fennias chatt.

Lisää aiheesta

korttipakka

Vanliga frågor för företag

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor