Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Utnyttja din medlemsförmån från Företagarna i Finland

Utnyttja din medlemsförmån från Företagarna i Finland

Fennia och Företagarna i Finland har sammanställt ett försäkringspaket för just smf-företagarens behov. Försäkringspaketet täcker risker förknippade med företagarens personskydd, företagets personal, egendom, verksamhet och fordon. Som medlem i Företagarna i Finland får du även förmåner på försäkringar för ditt hem och din familj.

Dra nytta av din förmån och bli en av våra nöjda kunder!

Vi erbjuder följande förmåner till försäkringar som träder i kraft 2023.

Detta är ingen fullständig beskrivning av förmånerna. Ta även noggrant del av försäkringarnas produktbroschyrer som du hittar på respektive försäkrings webbsida. Förmånerna kan inte kombineras med andra förmåner och rabatter.

Tänk på att du kan utnyttja ovannämnda förmåner genom att boka ett webbmöte, ringa oss eller skicka en kontaktbegäran till oss.

Vår partner för arbetspensionsförsäkringar är Elo, Finlands populäraste arbetspensionsförsäkrare bland företagare.

Elo är ett kundägt arbetspensionsbolag som tar hand om det lagstadgade arbetspensionsskyddet för sina kundföretags arbetstagare och företagare. Elo tror att allt gott leder till mer gott och att en välmående personal är en förutsättning för att företaget ska kunna växa.

Försäkringar för företag

Försäkringar för företagare

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor