Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Kundförmåner

Kundförmåner för företagskunder

Som kund hos oss har du möjlighet att använda många olika tjänster och förmåner. Bland tjänsterna får du till exempel genast tillgång till företagens Mitt Fennia. Skadetjänster ingår i de försäkringar du tecknar. Till exempel sjukkostnads- och olycksfallsförsäkringen omfattar FenniaVårdarens tjänster och bilförsäkringen Bilassistans 24h.

Vi hjälper till med att utveckla arbetarskyddet och du kan också fråga oss om företagsfinansiering. Läs mer om våra tjänster och förmåner!

Rabatt för kundåren

Rabatten för kundåren är en förmån som baserar sig på kundrelationens längd och som ökar i takt med våra gemensamma år. Med den tackar vi särskilt våra långvariga kunder. Rabatten för kundåren gäller frivilliga försäkringar som omfattas av förmånen och kan stiga upp till 15 procent beroende på kundrelationens längd.

Som vår kund får du rabatten automatiskt när en ny försäkringsperiod börjar.

FenniaVårdaren står till tjänst dagligen kl. 7–22

FenniaVårdaren är en sjukskötare som svarar på samtliga frågor kring hälsa och bokar tid till vård. FenniaVårdaren hjälper dig i alla frågor om sjukdomar och olycksfall oavsett om du är arbetstagare eller företagare. Om du vill kan du be om att bli uppringd.

FenniaVårdaren ingår i våra sjukkostnads- och olycksfallsförsäkringar.

Reseassistans dygnet runt

Om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka utomlands hänvisar Fennias Reseassistans 24h dig om möjligt till vård på ett ställe där du inte behöver betala för vården själv.

Reseassistans 24h ingår i vår resenärförsäkring.

Bilhjälp dygnet runt

Fennias Bilassistans 24h hjälper dig om ditt företags fordon skadas i Finland eller utomlands. Den gör en skadeanmälan åt dig, ordnar vid behov bärgning och hjälper dig att boka en tid till en verkstad.

Bilassistans 24h ingår i våra fordonsförsäkringar.

Gratis vindrutereparation med glasförsäkringen

Vår samarbetspartner inom glasreparation hjälper dig om en vindruta på ditt företags fordon plötsligt skadas. Vår samarbetspartner byter ut eller reparerar den skadade vindrutan och gör en skadeanmälan.

Glasförsäkringen kan ingå i kaskoförsäkringen.

Hjälp vid byggnadsskador 24/7

Du kan anmäla skador på företagets byggnad per telefon till vår Byggnadsskadetjänst dygnet runt.

Byggnadsskadetjänsten ingår i Företagsskyddets fastighetsförsäkring.

Gick mobilen sönder? Det är lugnt!

Fennias Skadetjänst för mobilapparater hjälper dig om din mobiltelefon eller pekplatta skadas.

Skadetjänsten för mobilapparater ingår i resgodsförsäkringen.

Behöver du finansiering eller en borgensförsäkring?

Vi erbjuder våra företagskunder företagslån för investeringar, företagsaffärer, ägande eller omorganisering av finansiering samt för behov av rörelsekapital. Vi beviljar också borgensförsäkringar som säkerhet för entreprenad- och leveransavtal och andra avtalsenliga förpliktelser.

HSE Lite underlättar arbetarskyddsarbetet

När du har en arbetsolycksfallsförsäkring hos oss erbjuder vi dig HSE Lite – ett gratis verktyg för arbetarskydd. Du får tillgång till tjänsten via företagets kontaktperson.

Sköt ditt företags försäkringsärenden när som helst

Nättjänsten Mitt Fennia för företag är öppen 24/7. Där kan du bland annat kontrollera försäkringar och dokument som fakturor och försäkringsbrev, ladda ner försäkringsintyg, anmäla skador och sköta ärenden i chatten.

Användningen av Mitt Fennia för företag förutsätter ett nättjänstavtal som lätt kan tecknas med en elektronisk blankett.

Medlemsförmåner för Fennias föreningspartner

Fennia samarbetar med flera olika föreningar. Vi erbjuder deras medlemmar förmåner till försäkringspaket som täcker olika risker för företagaren och företaget. Du kan även få förmåner till försäkringarna för familj, hem och fordon.

Lisää aiheesta

Tre punkter ikon.

Skador – Avbrott i affärsverksamheten

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor