Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Asiakasedut

Yritysasiakkaan asiakasedut

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi useita erilaisia palveluja ja etuja. Palveluista esimerkiksi yritysten Oma Fennia on käytössäsi heti. Vahingosta selviytymisen palvelut sisältyvät ottamiisi vakuutuksiin. Esimerkiksi sairauskulu- ja tapaturmavakuutukseen sisältyy FenniaHoitajan palvelut ja ajoneuvovakuutukseen Autoapu 24h.

Autamme työturvallisuuden kehittämisessä ja meiltä voit kysyä myös yritysrahoitusta. Tutustu tarjoamiimme palveluihin ja etuihin!

Asiakasvuosialennus

Asiakasvuosialennus on asiakkuuden kestoon perustuva etu, joka kasvaa yhteisten vuosien mukaan. Kiitämme sillä erityisesti pitkäaikaisia asiakkaitamme. Asiakasvuosialennus koskee edun piiriin kuuluvia vapaaehtoisia vakuutuksia ja se voi kasvaa jopa 15 %:iin asti.

Asiakkaanamme saat alennuksen automaattisesti käyttöösi, kun vakuutuskautesi uudistuu.

FenniaHoitaja käytössäsi joka päivä klo 7–22

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa ja varaa ajan hoitoon. FenniaHoitaja on apunasi kaikissa sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä kysymyksissä – olitpa työntekijä tai yrittäjä. Voit halutessasi hyödyntää takaisinsoittopalvelua.

FenniaHoitaja-palvelu on osa sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksiamme.

Reissuapua vuorokauden ympäri

Jos sairastut tai sinulle käy tapaturma ulkomailla, Fennian Reissuapu 24h ohjaa sinut hoitoon mahdollisuuksien mukaan sellaiseen paikkaan, jossa sinun ei tarvitse maksaa hoidostasi itse.

Reissuapu 24h sisältyy matkustajavakuutukseemme.

Autoapua vuorokauden ympäri

Fennian Autoapu 24h on apunasi yrityksesi ajoneuvolle sattuvissa vahingoissa Suomessa ja ulkomailla. Se tekee vahinkoilmoituksen puolestasi, järjestää tarvittaessa hinauksen ja auttaa sinua saamaan ajan korjaukseen.

Autoapu 24h on osa ajoneuvovakuutuksiamme.

Lasivakuutuksella maksuton lasinkorjaus

Lasikorjaamokumppanimme ovat apunasi yrityksesi ajoneuvon ikkunalasiin äkillisestä iskusta tulleissa vaurioissa. Kumppanimme vaihtavat tai korjaavat vaurioituneen lasin ja tekevät vahinkoilmoituksen.

Lasivakuutuksen voi ottaa osaksi kaskovakuutusta.

Apua rakennusvahinkoihin 24/7

Voit ilmoittaa yrityksen rakennukselle sattuneesta vahingosta puhelimitse Rakennusvahinkopalveluumme ympäri vuorokauden.

Rakennusvahinkopalvelu kuuluu Yritysturvan kiinteistövakuutukseen.

Hajosiko puhelin? Ei hätää!

Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu on apunasi puhelimelle tai tabletille sattuvissa vahingoissa.

Mobiililaitevahinkopalvelu kuuluu matkatavaravakuutukseen.

Tarvitsetko rahoitusta tai takausvakuutuksen?

Tarjoamme yritysasiakkaillemme yrityslainoja investointeihin, yrityskauppoihin, omistuksen tai rahoituksen uudelleenjärjestelyihin ja käyttöpääomatarpeisiin. Myönnämme myös takausvakuutuksia urakka- ja toimitussopimusten sekä muiden sopimusvelvoitteiden vakuudeksi.

HSE Lite sujuvoittaa työturvallisuustyötä

Kun olet työtapaturmavakuutusasiakkaamme, tarjoamme sinulle HSE Liten – maksuttoman työturvallisuustyökalun. Saat palvelun käyttöösi yritysten Oma Fennian ponnahdusikkunan tai yrityksesi yhteyshenkilön kautta.

Riskienhallinnan webinaarit

Järjestämme yritysasiakkaillemme maksuttomia webinaareja, joissa asiantuntijamme kertovat ajankohtaisista riskienhallinnan teemoista ja tarjoavat toimivia käytäntöjä sekä valmiita työkaluja yritysten riskienhallintaan.

Hoida yrityksesi vakuutusasioita mihin aikaan tahansa

Yritysten Oma Fennia -verkkopalvelu on käytössäsi 24/7. Siellä voit muun muassa tarkastella vakuutuksia ja dokumentteja, kuten laskuja ja vakuutuskirjoja, ladata vakuutustodistuksia, ilmoittaa vahingosta ja asioida chatissa.

Yritysten Oma Fennian käyttö edellyttää verkkopalvelusopimusta, jonka voi tehdä helposti sähköisellä lomakkeella.

Fennian yhdistyskumppanien jäsenedut

Fennia tekee yhteistyötä useiden eri yhdistysten kanssa. Tarjoamme niiden jäsenille etuja vakuutuskokonaisuuksiin, jotka kattavat yrittäjän ja hänen yrityksensä erilaisia riskejä. Voit myös saada etuja kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutuksiin.

Lisää aiheesta

Yrityksen oikeusturvavakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet