Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Yritysasiakkaan asiointi eri tilanteissa

Yritysasiakkaan asiointi eri tilanteissa

Laskuasiat

Voit hoitaa laskuasioitasi Oma Fennia -verkkopalvelussa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Löydät Oma Fenniasta kaikki laskusi, asiakirjasi ja nyt myös korvauspäätökset.

Jos tarvitset maksuaikaa laskullesi, ole meihin yhteydessä Oma Fennian kautta.

Jos käytössäsi ei ole vielä verkkolaskua, tilaa se vaivattomasti Oma Fennian etusivun linkistä. Voit luopua myös muusta kirjepostista, kun otat paperittoman asioinnin käyttöösi.

Jos muut laskuihin liittyvät asiat mietityttävät, katso usein kysytyt kysymykset laskutuksesta.

Yritysten Oma Fennia

Oma Fennia -verkkopalvelustamme näet näppärästi yrityksesi vakuutuskirjat, korvauspäätökset, laskut ja vakuutustodistukset. Palvelussa voit hoitaa kaikkia vakuutusasioitasi, pyytää tarjouksia uusista vakuutuksista, lähettää meille viestejä ja olla livechatin kautta yhteydessä asiakaspalvelijoidemme kanssa.

Oma Fenniaa käyttävälle yritykselle on määritelty Oma Fenniaan vähintään yksi pääkäyttäjä tai käyttövaltuushallinnoija. Nämä henkilöt pystyvät antamaan muille käyttäjille oikeuksia.

Varaa tapaaminen

Voit varata tapaamisen joko verkkotapaamisena tai konttorillemme.

Verkkotapaaminen mahdollistaa ammattilaisen tapaamisen kuten konttorilla, mutta ilman tarvetta siirtyä paikasta toiseen.

Olet myös tervetullut konttorille, kunhan varaat sinulle sopivimman ajan ajanvarauskalenteristamme. Vaasan ja Kokkolan konttorit palvelevat ilman ajanvarausta.

Jos konttorin ajanvarauskalenterissa ei ole yrityksellesi sopivaa paikkakuntaa, varaa aika verkkotapaamiseen.

Huomioi, ettemme hoida vahinko- ja korvausasioita verkko- ja konttoritapaamisissa. Löydät lisätietoja ja toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseksi vahinkosivuiltamme.

Vakuutusten ostaminen

Voit ostaa vakuutuksia pyytämällä tarjouksen verkkolomakkeella, varaamalla ajan verkko- tai konttoritapaamiseen tai soittamalla asiakaspalveluumme. Valitse itsellesi mieluisin yhteydenottotapa.

Jos olet asiakkaamme ja sinulla on yritysten Oma Fennia käytössäsi, voit ostaa vakuutuksia myös sitä kautta. Oma Fenniassa sinua palvelee myös livechat, jossa saat asiantuntevaa apua asiakaspalvelun ammattilaiselta.

Tosiasialliset edunsaajat

Vakuutusyhtiöillä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä Fenniassa tulee olla riittävät tiedot muun muassa yrityksen omistajista sekä sen liiketoiminnan luonteesta ja laajuudesta.

Tosiasiallinen edunsaaja on henkilö, joka joko omistaa yrityksen tai muuten käyttää siinä määräysvaltaa.

Vahinkoasioiden hoitaminen

Saat toimintaohjeet erilaisten vahinkotilanteiden hoitamiseksi vahinkosivuiltamme.

Korvauksen hakeminen ja vahingosta ilmoittaminen onnistuu helposti yritysten Oma Fenniassa.

Vakuutusten ja asiakastietojen muuttaminen ja tarkistaminen

Voit tarkistaa yritysten Oma Fenniasta, mitä vakuutuksia yritykselläsi on.

Jos haluat tarkistuttaa vakuutusturvasi ajantasaisuuden tai tehdä siihen muutoksia, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai varaa verkkotapaaminen.

Vakuutustodistukset

Saat ladattua omaisuusvakuutusten, matkustajavakuutuksen sekä työtapaturmavakuutuksen vakuutustodistukset kätevästi Oma Fenniasta. Vakuutustodistukset löytyvät kunkin vakuutuslajin alta.

Vakuutustodistusten lataaminen edellyttää riittäviä käyttöoikeuksia.

Green Cardin tilaaminen

Tarvitset Green Cardin, jos matkustat ajoneuvollasi Pohjoismaiden ulkopuolella. Tämä ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Green Card todistaa liikennevakuutuksesi voimassaolon ulkomailla.

Tilaa Green Card yritysten Oma Fenniasta. Lähetämme sen sinulle postitse.

Usein kysyttyä

Jos kaipaat vielä muuta tietoa, katso usein kysytyt kysymyksemme.

Työturvallisuus

Haluamme mahdollistaa sen, että yrityksesi työturvallisuuskulttuuri kehittyy kohti ennakoivaa Safety First -ajattelua. Jos haluat kehittää yrityksesi työturvallisuuden huipputasolle, lue lisää.

Fennian yhdistyskumppanit

Fennia tekee yhteistyötä useiden eri yhdistysten kanssa. Olemme rakentaneet yhteistyökumppaniemme kanssa vakuutuskokonaisuuksia, joista yrityksesi voi kattaa erilaisia yrityksen riskejä ja voit saada etuja myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutuksiin.

Fennia in English

Here you will find information about Fennia, how to operate insurance claims, and frequently asked questions for both private and corporate customers.

The official service languages at Fennia are Finnish and Swedish.

Lisää aiheesta

korttipakka

Usein kysyttyä yrityksille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet