Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Ladataan...

Henkilövakuutukset

Elämä on täynnä mahdollisuuksia. Keskity siihen. Kokoa sinulle ja läheisillesi elämäntilanteesi sopivin sairaus- ja tapaturmavakuutus Terveyden turvasta.
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Henkilövakuutuksella korvataan henkilövahinkoja. Henkilövakuutus voi olla esimerkiksi sairauskuluvakuutus, tapaturmavakuutus, henkivakuutus tai matkustajavakuutus.

Emme voi päättää tulevaisuudestamme kaikkea ennalta, mutta henkilövakuutuksella turvaat omaa ja lähimmäistesi terveyttä tapaturmaisen loukkaantumisen tai äkillisen sairastumisen varalta. Voit ostaa Terveyden turva -sairauskuluvakuutuksemme verkosta itsesi lisäksi nyt myös puolisollesi ja lapsillesi!

Henkilövakuutuksista henkivakuutus auttaa silloin, jos perheesi taloudellinen toimeentulo heikkenee perheenjäsenen kuoleman yllättäessä.

Hei yrittäjä! Tutustu myös yrittäjän vakuutuksiimme, kuten työeläke-, sairauskulu- ja henkivakuutukseen, joilla turvaat hyvinvointisi lisäksi yrityksesi toiminnan jatkuvuutta ja kannattavuutta. Varaa verkkotapaaminen ja hoida kaikki vakuutusasiasi kerralla kuntoon.

Sairausvakuutus

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet