Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Ladataan...

Henkilövakuutukset

Elämä on täynnä mahdollisuuksia. Keskity siihen. Kokoa sinulle ja läheisillesi elämäntilanteesi sopivin sairaus- ja tapaturmavakuutus Terveyden turvasta.
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Henkilövakuutuksella korvataan henkilövahinkoja. Henkilövakuutus voi olla esimerkiksi sairauskuluvakuutus, tapaturmavakuutus, henkivakuutus tai matkustajavakuutus.

Emme voi päättää tulevaisuudestamme kaikkea ennalta, mutta henkilövakuutuksella turvaat omaa ja lähimmäistesi terveyttä tapaturmaisen loukkaantumisen tai äkillisen sairastumisen varalta. Voit ostaa Terveyden turva -sairauskuluvakuutuksemme verkosta itsesi lisäksi nyt myös puolisollesi ja lapsillesi!

Henkilövakuutuksista henkivakuutus auttaa silloin, jos perheesi taloudellinen toimeentulo heikkenee perheenjäsenen kuoleman yllättäessä.

Vakuuta itsesi sekä ihmiset lähelläsi, ja keskity kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin.

Sairausvakuutus

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Matkavakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet