Hyppää sisältöön
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Sairausvakuutus

Sairaus- ja tapaturmavakuutuksen turvin nopeasti hyvään hoitoon

Kokoa omaan elämäntilanteeseesi sopiva sairausvakuutus Terveyden turvasta. 
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Pienemmät ja isommat sairastumiset ja loukkaantumiset horjuttavat helposti arkea ja aiheuttavat kaikenlaista päänvaivaa. Jätä meidän huoleksemme se, että pääset tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Terveyden turva on meidän sairausvakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä, juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista.

Terveyden turva on sinun näköisesi ja kokoisesi sairausvakuutus

Terveyden turvaa on mutkatonta muokata oman elämäntilanteen muuttuessa. Voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa. Suurin osa myöntämistämme vakuutuksista on voimassa ilman päättymisikää, joten Terveyden turva on terveytesi ja taloutesi turvana pitkälle tulevaisuuteen.

Terveyden turvan vakuutuksiin kuuluu hoitokuluvakuutuksia sekä päivä- ja kertakorvausvakuutuksia. Lisäksi voit täydentää vakuutusta urheilulaajennuksella. 

Kokoa oma Terveyden turvasi näistä sairausvakuutuksista

Hoitokuluvakuutukset

Päivä- ja kertakorvausvakuutukset

Sairausvakuutuksen urheilulaajennus

Jos osallistut esimerkiksi urheiluseuran järjestämiin harjoituksiin tai kilpailuihin, tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita tapaturmavakuutukseesi urheilulaajennus. Ilman laajennusta Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa vain oman kunnon ylläpitämiseksi harrastamassasi kuntoliikunnassa. Tarkista esitteestämme, missä urheilulajeissa laajennus on voimassa.

Alle 20-vuotiaat eivät tarvitse laajennusta, sillä heillä Terveyden turva tai Nuorison tapaturmavakuutus on voimassa kaikenlaisessa urheilussa. 

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–23.

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue FenniaHoitajasta lisää täältä.

Pidä terveydestäsi huolta - hanki sairausvakuutus.

Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma Suomessa Sairastuminen tai tapaturma ulkomailla Työnantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminen Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa Kuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutusehdot ja -esitteet

Tutustu Terveyden turvan vakuutusesitteeseen


Kaikki vakuutukset ja palvelut henkilöasiakkaille

Ajoneuvot

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja