Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Sairausvakuutus

Sairauskuluvakuutus

Kokoa omaan elämäntilanteeseesi sopiva sairausvakuutus Terveyden turvasta. 
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Pienemmät ja isommat sairastumiset ja loukkaantumiset horjuttavat helposti arkea ja aiheuttavat kaikenlaista päänvaivaa. Jätä meidän huoleksemme se, että pääset tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Terveyden turva on meidän sairausvakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä, juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista.

Terveyden turva on sinun näköisesi ja kokoisesi sairausvakuutus

Terveyden turvaa on mahdollista muokata oman elämäntilanteen muuttuessa. Voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa. Samat vakuutukset ovat valittavissa niin syntymättömän lapsen kuin eläkeläisen Terveyden turvaan. Vakuuttamalla turvaat tämän hetken lisäksi myös tulevaisuuttasi.

Terveyden turvan vakuutuksiin kuuluu hoitokuluvakuutuksia sekä päivä- ja kertakorvausvakuutuksia. Lisäksi voit täydentää vakuutusta urheilulaajennuksella.  Sairaus- ja tapaturmavakuutuksiin kuuluu myös FenniaHoitajan palvelut, jotka ovat käytössäsi joka päivä klo 7–23.

Jos tarvitset ainoastaan tapaturmavakuutuksen, saat sen täältä.

Kokoa oma Terveyden turvasi näistä sairausvakuutuksista

Hoitokuluvakuutukset

Päivä- ja kertakorvausvakuutukset

Sairausvakuutuksen urheilulaajennus

Jos osallistut esimerkiksi urheiluseuran järjestämiin harjoituksiin tai kilpailuihin, tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita tapaturmavakuutukseesi urheilulaajennus. Ilman laajennusta Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa vain oman kunnon ylläpitämiseksi harrastamassasi kuntoliikunnassa. Tarkista esitteestämme, missä urheilulajeissa laajennus on voimassa.

Alle 20-vuotiaat eivät tarvitse laajennusta, sillä heillä Terveyden turva tai Nuorison tapaturmavakuutus on voimassa kaikenlaisessa urheilussa. 

Vakuutusehdot ja -esitteet

Tutustu Terveyden turvan vakuutusesitteeseen
Tutustu Terveyden turvan vakuutusehtoihin

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–23.

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue FenniaHoitajasta lisää täältä.

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Kaikki vakuutukset ja palvelut henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja