Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Sairausvakuutus

Sairauskuluvakuutus

Kokoa omaan elämäntilanteeseesi sopiva sairausvakuutus Terveyden turvasta.  Voit ostaa sairauskuluvakuutuksemme verkosta itsesi lisäksi myös puolisollesi ja lapsillesi.
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Sopiva vakuutus eri elämäntilanteisiin

Voit koota juuri sinulle sopivan vakuutuskokonaisuuden Terveyden turvasta.

Terveyden turva aikuiselle

Hoitokuluvakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää, joten Terveyden turva mahdollistaa yksityisen terveydenhuollon hyödyntämisen myös tulevaisuudessa.

FenniaHoitaja apunasi joka päivä klo 7–23

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa, antaa kotihoito-ohjeita, varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi.

Sairausvakuutus eli sairauskuluvakuutus kattaa sekä sairaudet että tapaturmat. Pienemmät ja isommat sairastumiset ja loukkaantumiset horjuttavat helposti arkea ja aiheuttavat kaikenlaista päänvaivaa. Jätä meidän huoleksemme se, että pääset tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Terveyden turva on sairausvakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä, juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista. Voit ostaa Terveyden turva -sairauskuluvakuutuksemme verkosta itsesi lisäksi nyt myös puolisollesi ja lapsillesi.

Terveyden turva on sinun näköisesi ja kokoisesi sairauskuluvakuutus

Terveyden turva on mahdollista koota omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Perusturvaan kuuluvilla vakuutuksilla turvaat lääkärikäynnit ja niihin liittyvät tutkimukset sairauden tai tapaturman yllättäessä. Lisäksi voit täydentää omaa vakuutusturvaasi tarpeen mukaan esimerkiksi lisäämällä siihen leikkaus- tai fysioterapiavakuutuksen.

Sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksiin kuuluu aina FenniaHoitaja-palvelu, joka on käytössäsi joka päivä klo 7–23.

Samat vakuutukset ovat valittavissa niin syntymättömän lapsen kuin eläkeläisenkin Terveyden turvaan. Vakuuttamalla turvaat tämän hetken lisäksi myös tulevaisuuttasi.

Jos tarvitset ainoastaan tapaturmavakuutuksen, saat sen täältä.

Kokoa oma Terveyden turvasi näistä sairauskuluvakuutuksista

Perusturva
Lisäturva
Etälääkärikuluvakuutuksen avulla saat nopeasti yhteyden lääkäriin ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Vakuutus sopii hyvin esimerkiksi pienten lasten vanhemmille. Kun lapsi sairastaa tai kun sairastat itse, saat hoito-ohjeet suoraan kotisohvalta.
Ei sisälly
Yleislääkärikuluvakuutuksen avulla pääset nopeasti yksityisen lääkärin vastaanotolle silloin, kun tilanne ei vaadi erikoislääkäriä.
Ei sisälly
Erikoislääkärikuluvakuutus tarjoaa apua erikoislääkärin, kuten ortopedin, hoitoa vaativiin vaivoihin. Esimerkiksi vakavissa sairauksissa ja urheiluvammoissa erikoislääkärin konsultaatio on tärkeää.
Ei sisälly
Tutkimuskuluvakuutus kattaa esimerkiksi lääkärin määräämiä laboratorio- ja röntgentutkimuksia. Erilaiset tutkimukset auttavat lääkäriä tekemään oikean diagnoosin ja suunnittelemaan sinulle parhaan hoidon.
Ei sisälly
Hampaille sattuneiden vahinkojen korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi. Hammastapaturmavakuutuksen avulla pääset nopeasti hammashoitoon tapaturman yllättäessä.
Ei sisälly
FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa, antaa kotihoito-ohjeita, varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi.
Ei sisälly
Leikkauskuluvakuutus korvaa lääkärin määräämiä leikkauksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Tällaisia ovat esimerkiksi nivustyrän leikkaus tai lapsilla korvien putkitus. Hoitopäiväkuluvakuutus kattaa mahdollisten sairaalaöiden kulut.
Ei sisälly
Lääkekuluvakuutus kattaa lääkärin määräämiä lääkkeitä ja on turvana isojen tai yllättävien lääkekulujen varalle.
Ei sisälly
Fysioterapiavakuutus sopii erinomaisesti esimerkiksi aktiiviliikkujille ja muille, jotka haluavat kuntoutua mahdollisimman nopeasti.
Ei sisälly
Terapiavakuutus sopii kaikille, joille mielen toimintakyvyn säilyttäminen ja mielenterveys ovat tärkeitä. Niin lapsen, nuoren kuin aikuisenkin elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa ammattilaisen tarjoama keskusteluapu on tarpeen.
Ei sisälly
Päiväkorvausvakuutus turvaa taloutesi ohimenevän täyden työkyvyttömyyden aiheuttaman tulojen pienenemisen varalta. Tämä lisäturva on saatavilla, jos ostat Terveyden turvan asiakaspalvelumme kautta.
Ei sisälly
Tapaturmaisen haitan vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jos sinulle aiheutuu tapaturmasta pysyvä haitta. Tapaturmaisen kuoleman vakuutuksesta maksetaan edunsaajalle kertakorvaus. Vakuutus sopii sinulle, jos talouden turvaaminen tapaturmatilanteessa on sinulle tärkeää.
Ei sisälly
Jos osallistut esimerkiksi urheiluseuran järjestämiin harjoituksiin tai kilpailuihin tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita tapaturmavakuutukseesi urheilulaajennus. Riskialttiita lajeja ovat esimerkiksi kamppailu- ja itsepuolustuslajit sekä ratsastus. Tarkista tuote-esitteestämme, missä urheilulajeissa laajennus on voimassa. Ilman laajennusta Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa vain oman kunnon ylläpitämiseksi harrastamassasi kuntoliikunnassa. Alle 20-vuotiaat eivät tarvitse laajennusta, sillä heillä Terveyden turva on voimassa kaikenlaisessa urheilussa.
Ei sisälly

Vakuutusesite ja -ehdot

Esite - Terveyden turva
Vakuutusehdot - Terveyden turva

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–23

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue lisää FenniaHoitajasta

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Lisää aiheesta

Henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet