Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksen turvin voit tapaturman sattuessa hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille ja saada apua nopeasti.  Voit ostaa vakuutuksen verkosta itsesi lisäksi myös puolisollesi.
Laske hinta ja osta tapaturmavakuutus 

Tekevälle sattuu – tapaturmavakuutus siellä missä sinäkin

Täysajan tapaturmavakuutus on voimassa työssä, opiskelussa ja vapaa-aikana.

Urheilulaajennus on loistava lisä aktiiviselle urheilijalle

Tapaturmavakuutuksesi liitetyllä urheilulaajennuksella turvaat myös harjoitukset ja kilpailut, jos olet jonkin urheiluseuran jäsen.

FenniaHoitaja neuvoo ja ohjaa suoraan oikeaan hoitoon

Jos sinulle sattuu tapaturma, FenniaHoitaja-palvelun sairaanhoitaja on apunasi joka päivä klo 7–22.

Tekevälle sattuu. Erilaiset tapaturmat yllättävät usein juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Mutta ainakin siihen voit varautua etukäteen, että taloudellinen turvasi on kunnossa, ja pääset tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Tapaturmavakuutuksemme korvaa vain tapaturmaan liittyviä kuluja. Jos haluat vakuutuksen, joka kattaa sekä sairaudet että tapaturmat, tutustu Terveyden turva -sairauskuluvakuutukseemme.

Näin verkosta ostettu tapaturmavakuutus korvaa

Tapaturma-vakuutus
Lisäturva
Tapaturmavakuutus korvaa tapaturman hoitokuluja enintään 20 000 euroa tapaturmaa kohti.
Ei sisälly
Leikkaustoimenpiteet
Ei sisälly
Lääkkeet
Ei sisälly
Sairaalan hoitopäivämaksut
Ei sisälly
Tapaturmavakuutus korvaa yhden enintään 10 hoitokertaa sisältävän hoitojakson kulut tapaturmaa kohti, kun vamma on aiheutunut tapaturmaisesti, fysioterapia on välttämätöntä, kuten lääkärin määräämää, ja se alkaa välittömästi leikkauksen tai kipsauksen jälkeen.
Ei sisälly
Tapaturman aiheuttamasta täydestä pysyvästä haitasta (invaliditeetti) maksetaan enintään 50 000 euron kertakorvaus, jonka voit käyttää esimerkiksi vamman aiheuttamiin ylimääräisiin kuluihin. Korvauksen suuruus määräytyy haitan vakavuuden mukaan, mikä määritellään sosiaali- ja terveysministeriön haittaluokitusasetuksen perusteella.
Ei sisälly
Tapaturman aiheuttamasta kuolemasta maksetaan 20 000 euron kertakorvaus valitsemallesi edunsaajalle, yleensä omaisillesi. Voit muuttaa edunsaajaa myös vakuutuksen oston jälkeen.
Ei sisälly
Jos osallistut esimerkiksi urheiluseuran järjestämiin harjoituksiin tai kilpailuihin, tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita tapaturmavakuutukseesi urheilulaajennus. Ilman laajennusta tapaturmavakuutukset ovat voimassa vain oman kunnon ylläpitämiseksi harrastamassasi kuntoliikunnassa. Tarkista esitteestämme, missä urheilulajeissa laajennus on voimassa. Alle 15-vuotiaat eivät tarvitse laajennusta, sillä heillä Fennian sairaus- ja tapaturmavakuutukset ovat on voimassa kaikenlaisessa urheilussa.
Jos otat tapaturmavakuutukseen vapaavalintaisen urheilulaajennuksen, siitä voidaan korvata hoitokuluja enintään 8 500 euroa vakuutustapahtumaa kohti.
Ei sisälly

Taulukossa olemme listanneet tiivistetysti vakuutukseen liittyvät tiedot. Lue myös vakuutusehdot, joista löydät vakuutuksen sisällön ja ehdot kokonaisuudessaan.

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Tapaturmavakuutusta koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Verkosta ostettaessa

Esite - Fenniaturvan aikuisten tapaturmavakuutukset
Vakuutusehdot - Fenniaturva: F400-F300

Asiakaspalvelusta ostettaessa

Esite - Terveyden turva
Vakuutusehdot - Terveyden turva

Miksi ottaisin tapaturmavakuutuksen?

Tapaturmavakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla voit varautua yllättäviin tapaturmiin tai loukkaantumiseen vapaa-ajalla. Jos sinulle sattuu tapaturma, voit joutua odottamaan hoitoon pääsyä pitkään.

Fennian tapaturmavakuutusasiakkaana saat käyttöösi FenniaHoitaja-palvelun, joka on apunasi joka päivä klo 7–22.

Tapaturmavakuutuksen hinta

Jos ostat vakuutuksen verkosta, voit vaikuttaa hintaan vain lisäämällä tai jättämällä pois urheilulaajennuksen. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Jos ostat tapaturmavakuutuksen asiakaspalvelumme kautta, on vakuutus osa Terveyden turva -vakuutuskokonaisuutta. Voit valita asiakaspalvelun kautta vakuutusta ostaessasi kattaako se tapaturmien lisäksi myös sairauksien kuluja. Valitsemasi laajuus vaikuttaa vakuutuksesi hintaan. Hintaan vaikuttavat laajuuden lisäksi myös vakuutusmäärä, omavastuun suuruus, vakuutetun ikä, vakuutetun asuinkunta ja urheilulaajennus.

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–22

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue lisää FenniaHoitajasta

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Lisää aiheesta

Hoitaja hymyilee.

FenniaHoitaja auttaa, kun sairastut tai tapaturma sattuu

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet