Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Vauvavakuutus

Vauvavakuutus

Varmista sujuva vauva-arki ottamalla Terveyden turva lapsellesi jo ennen hänen syntymäänsä.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vauvavakuutuksesta

Turvaa vauvallesi jo ennen syntymää

Voit hakea vauvavakuutusta aina raskausviikolta 12 alkaen laskettuun aikaan asti.

Kattaa ilmenevät sairaudet

Kun otat Terveyden turvan lapselle jo ennen hänen syntymäänsä, mahdolliset myöhemmin ilmenevät sairaudet eivät vaikuta hänen vakuutusturvansa laajuuteen.

FenniaHoitaja sinun ja vauvasi apuna joka päivä 7–23

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka antaa kotihoito-ohjeita ja varaa tarvittaessa lapsellesi suoraan ajan hänen tarvitsemaansa hoitoon.

Monenlaiset asiat askarruttavat, kun perheeseen on syntymässä vauva. Jätä meidän huoleksemme se, että pääsette tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Terveyden turva on sairaus- ja tapaturmavakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä vakuutuksista. Ottamalla Terveyden turvan lapsellesi jo ennen hänen syntymäänsä varmistat sujuvan vauva-arjen.

Vauvavakuutus joustaa

Lapsen sairaus- ja tapaturmavakuutus on helppo pitää ajan tasalla lapsen kasvaessa, sillä voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa. Kun otat Terveyden turvan lapselle jo ennen hänen syntymäänsä, mahdolliset myöhemmin ilmenevät sairaudet eivät vaikuta hänen vakuutusturvansa laajuuteen.

Alle 15-vuotiailla Terveyden turva on voimassa kaikenlaisessa urheilussa, eikä siihen siksi tarvita erillistä urheilulaajennusta.

Kokoa vauvavakuutus näistä sairauskuluvakuutuksista

Perusturva
Lisäturva
Etälääkärikuluvakuutuksen avulla saat nopeasti yhteyden lääkäriin ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Kun lapsi sairastaa, saat hoito-ohjeet suoraan kotisohvalta.
Ei sisälly
Kun lapsellasi on yleislääkärikuluvakuutus, pääsette nopeasti yksityisen lääkärin vastaanotolle silloin, kun tilanne ei vaadi erikoislääkäriä.
Ei sisälly
Erikoislääkärikuluvakuutus tarjoaa apua erikoislääkärin, kuten ortopedin, hoitoa vaativiin vaivoihin. Kannattaa huomioida, että myös esimerkiksi lastenlääkäri on aina erikoislääkäri.
Ei sisälly
Tutkimuskuluvakuutus kattaa esimerkiksi lääkärin määräämiä laboratorio- ja röntgentutkimuksia. Erilaiset tutkimukset auttavat lääkäriä tekemään oikean diagnoosin ja suunnittelemaan lapsellesi parhaan hoidon.
Ei sisälly
Hampaille sattuneiden vahinkojen korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi. Hammastapaturmavakuutuksen avulla lapsesi pääsee nopeasti hammashoitoon tapaturman yllättäessä.
Ei sisälly
FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa, antaa kotihoito-ohjeita, varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi.
Ei sisälly
Leikkauskuluvakuutus korvaa lääkärin määräämiä leikkauksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Tällaisia ovat lapsilla esimerkiksi korvien putkitus. Hoitopäiväkuluvakuutus kattaa mahdollisten sairaalaöiden kulut.
Ei sisälly
Lääkekuluvakuutus kattaa lääkärin määräämiä lääkkeitä ja on turvana isojen tai yllättävien lääkekulujen varalle.
Ei sisälly
Lapset ovat nopeita liikkeissään, ja heille sattuu helposti pienempiä ja isompia nyrjähdyksiä, venähdyksiä ja murtumia. Fysioterapiavakuutuksen turvin lapsi saa vamman sattuessa hyvää kuntoutusta ja pääsee nopeasti takaisin liikkeelle.
Ei sisälly
Terapiavakuutus sopii kaikille, joille mielen toimintakyvyn säilyttäminen ja mielenterveys ovat tärkeitä. Niin lapsen, nuoren kuin aikuisenkin elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa ammattilaisen tarjoama keskusteluapu on tarpeen.
Ei sisälly
Tapaturmaisen haitan vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jos lapselle aiheutuu tapaturmasta pysyvä haitta. Vakuutus on hyvä turva lapsille ja nuorille, joille vakava pysyvä haitta voi pahimmillaan tarkoittaa vaikeuksia työllistyä tulevaisuudessa. Tapaturmaisen haitan vakuutuksesta voidaan vamman pahentuessa maksaa lisäkorvausta. Tapaturmaisen kuoleman vakuutuksesta maksetaan edunsaajalle kertakorvaus.
Ei sisälly

Vakuutusesite ja -ehdot

Esite - Terveyden turva
Vakuutusehdot - Terveyden turva

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–23

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue lisää FenniaHoitajasta

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Lisää aiheesta

Lapsen tapaturmavakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet