Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Vakuutuslaskurit

Vakuutuslaskurit

Vakuutuslaskurimme auttavat sinua sopivan vakuutuksen valitsemisessa. Vakuutuslaskurien avulla voit laskea, minkä verran vakuutuksesi maksaa, helposti ja nopeasti.

Mietitkö auto- tai moottoripyörävakuutuksen hintaa tai haluaisitko kotiisi laajan kotivakuutuksen? Vakuutuslaskuriemme avulla voit laskea hinnan ja ostaa. Laskurin käyttäminen ei velvoita sinua tekemään sopimusta.

Autovakuutus

Näitä tietoja vakuutuslaskurit tarvitsevat

Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme laskea oikean hinnan juuri sinulle. Kun käytät laskureitamme tai ostat vakuutusta nettisivuiltamme, yhteys on suojattu, joten voit huoletta ilmoittaa henkilötunnuksesi.

Vakuutuslaskurissa kysytyt tiedot vaikuttavat vakuutusten hintoihin

 • Ajoneuvovakuutuksen hintaa laskiessa autovakuutuslaskuri kysyy ajoneuvosi lajin ja rekisterinumeron, henkilötunnuksesi ja postinumeron. Saat vertailun kasko- ja liikennevakuutuksista ja pääset tarkastelemaan niiden hintoja ja kattavuuksia rinnakkain.

 • Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus. Se korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Liikennevakuutuksen hinnan voit laskea liikennevakuutuslaskurilla .

 • Kotivakuutuslaskuri tarvitsee tiedot muun muassa asuntotyypistä, asunnon koosta ja asuntosi postinumeron. Voit ottaa kotivakuutuksen laajana tai perustasoisena. Vakuutuksen taso vaikuttaa siihen, millaisia vahinkoja korvataan. Jos olet 17–30-vuotias, saat automaattisesti 25 % alennuksen laajasta kotivakuutuksesta.

 • Matkavakuutuksen hintaa laskiessa matkavakuutuslaskuri tarvitsee tiedon, haluatko matkavakuutuksen määräaikaisena vai jatkuvana. Voit vakuuttaa matkustajat, matkatavarat tai molemmat.

 • Tapaturmavakuutuslaskurissa voit valita, haluatko vakuutuksen itsellesi, puolisollesi vai molemmille. Tapaturmavakuutuksen ottajalla tulee olla voimassa oleva Kela-kortti. Tapaturmavakuutuksen turvin voit tapaturman sattuessa hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille ja saada apua nopeasti.

 • Terveyden turvan laskurissa kysytään henkilötietojasi, jotta voimme laskea juuri sinun hintasi. Terveyden turva kootaan aina elämäntilanteeseen sopivista, yksittäisistä vakuutuksista. Hintaan vaikuttavat siis vakuutuksen laajuus, valitsemasi enimmäiskorvaukset ja omavastuut. Terveyden turvan laskurin yhteenvetosivulla näet yhteenvedon vakuutuksesi sisällöstä.

Näin vakuutuslaskuri toimii

Suurennuslasi ikoni Fennia

1. Valitse sinua kiinnostava vakuutus

2. Täytä laskuriin tarvittavat kohdat

Säästöpossu ikoni Fennia

3. Laskuri laskee sinulle hinnan

Vakuutusten hinnoittelu

Monet asiat, kuten vakuutuksen laajuus ja valitsemasi omavastuun määrä, vaikuttavat vakuutusten lopulliseen hintaan. Esimerkiksi autovakuutuksen hinta perustuu myös autosi ikään ja merkkiin. Laskurien avulla saat kaikille vakuutuksillesi henkilökohtaisen hinnan.

Muista tarkistaa ennen ostopäätöstä, mitä kaikkea vakuutus kattaa ja millaista apua saat vahingon sattuessa.

Jos tarvitset apua vakuutuksen valinnassa tai hinnoissa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Jos haluat tarjouksen lemmikkisi vakuuttamisesta tai useammasta vakuutuksesta,
pyydä tarjous.

Lue lisää ajoneuvovakuutuksesta, liikennevakuutuksesta, kotivakuutuksesta, matkavakuutuksesta, tapaturmavakuutuksesta ja Terveyden turvasta.

Henkilötietojen käsittely Fenniassa

Lisää aiheesta

Nainen ja puhelin.

Yhteystiedot henkilöasiakkaille

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet