Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Henkilöiden turva
  • Lapsen sairausvakuutus

Lapsen sairaus- ja tapaturmavakuutus

Terveyden turva lapselle varmistaa nopean hoitoon pääsyn ja helpottaa arkea sairastumisen yllättäessä.
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Terveyden turva lapselle

Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää ja voit muokata niitä tarpeen mukaan lapsen kasvaessa.

Kattaa kaikenlaisen urheilun

Alle 20-vuotiailla Terveyden turva on voimassa kaikenlaisessa urheilussa, eikä lapsen sairausvakuutukseen siksi tarvita erillistä urheilulaajennusta.

FenniaHoitaja apunanne joka päivä klo 7–23

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka antaa kotihoito-ohjeita ja varaa tarvittaessa lapsellesi suoraan ajan hänen tarvitsemaansa hoitoon.

Kun lapsi sairastuu, tärkeintä on päästä hoitoon nopeasti ja mutkattomasti. Lapsen sairausvakuutuksen turvin voit jättää tämän meidän huoleksemme. Terveyden turva on sairaus- ja tapaturmavakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä vakuutuksista, ja siksi se sopii kaiken ikäisille. Voit ostaa Terveyden turvan verkosta lapsesi lisäksi myös itsellesi ja puolisollesi.

Terveyden turva on lapsesi näköinen sairauskuluvakuutus

Voit poimia lapsen Terveyden turvaan juuri lapsesi elämään sopivat vakuutukset. Perusturvaan kuuluvilla vakuutuksilla turvaat lapsesi lääkärikäynnit ja niihin liittyvät tutkimukset sairauden tai tapaturman yllättäessä. Lisäksi voit täydentää lapsesi vakuutusturvaa esimerkiksi lisäämällä siihen leikkauskuluvakuutuksen, joka korvaa muuan muassa lapsen korvien putkituksen. Terveyden turvan hoitokuluvakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää.

Alle 20-vuotiailla Terveyden turva on voimassa kaikenlaisessa urheilussa, eikä lapsen sairausvakuutukseen siksi tarvita erillistä urheilulaajennusta.

Kokoa lapsesi Terveyden turva näistä sairauskuluvakuutuksista

Perusturva
Lisäturva
Etälääkärikuluvakuutuksen avulla saat nopeasti yhteyden lääkäriin ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Kun lapsi sairastaa, saat hoito-ohjeet suoraan kotisohvalta.
Ei sisälly
Kun lapsellasi on yleislääkärikuluvakuutus, pääsette nopeasti yksityisen lääkärin vastaanotolle silloin, kun tilanne ei vaadi erikoislääkäriä.
Ei sisälly
Erikoislääkärikuluvakuutus tarjoaa apua erikoislääkärin, kuten ortopedin, hoitoa vaativiin vaivoihin. Kannattaa huomioida, että myös esimerkiksi lastenlääkäri on aina erikoislääkäri.
Ei sisälly
Tutkimuskuluvakuutus kattaa esimerkiksi lääkärin määräämiä laboratorio- ja röntgentutkimuksia. Erilaiset tutkimukset auttavat lääkäriä tekemään oikean diagnoosin ja suunnittelemaan lapsellesi parhaan hoidon.
Ei sisälly
Hampaille sattuneiden vahinkojen korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi. Hammastapaturmavakuutuksen avulla lapsesi pääsee nopeasti hammashoitoon tapaturman yllättäessä.
Ei sisälly
FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa, antaa kotihoito-ohjeita, varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi.
Ei sisälly
Leikkauskuluvakuutus korvaa lääkärin määräämiä leikkauksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Tällaisia ovat lapsilla esimerkiksi korvien putkitus. Hoitopäiväkuluvakuutus kattaa mahdollisten sairaalaöiden kulut.
Ei sisälly
Lääkekuluvakuutus kattaa lääkärin määräämiä lääkkeitä ja on turvana isojen tai yllättävien lääkekulujen varalle.
Ei sisälly
Lapset ovat nopeita liikkeissään, ja heille sattuu helposti pienempiä ja isompia nyrjähdyksiä, venähdyksiä ja murtumia. Fysioterapiavakuutuksen turvin lapsi saa vamman sattuessa hyvää kuntoutusta ja pääsee nopeasti takaisin liikkeelle.
Ei sisälly
Terapiavakuutus sopii kaikille, joille mielen toimintakyvyn säilyttäminen ja mielenterveys ovat tärkeitä. Niin lapsen, nuoren kuin aikuisenkin elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa ammattilaisen tarjoama keskusteluapu on tarpeen.
Ei sisälly
Tapaturmaisen haitan vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jos lapselle aiheutuu tapaturmasta pysyvä haitta. Vakuutus on hyvä turva lapsille ja nuorille, joille vakava pysyvä haitta voi pahimmillaan tarkoittaa vaikeuksia työllistyä tulevaisuudessa. Tapaturmaisen haitan vakuutuksesta voidaan vamman pahentuessa maksaa lisäkorvausta. Tapaturmaisen kuoleman vakuutuksesta maksetaan edunsaajalle kertakorvaus.
Ei sisälly

Vakuutusesite ja -ehdot

Esite - Terveyden turva
Vakuutusehdot - Terveyden turva

FenniaHoitaja on apunasi joka päivä kello 7–23

Yllättikö sairaus tai tapaturma? Ei hätää – me autamme!

FenniaHoitajan palvelut kuuluvat aina sairaus- ja tapaturmavakuutuksiimme.

FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. 

Lue lisää FenniaHoitajasta

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Lisää aiheesta

Henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet