Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Edut Danske Etuohjelma ja Private Banking Access -asiakkaille

Edut Danske Etuohjelma- ja Private Banking Access -asiakkaille

Danske Bank logo

Fennian ja Danske Bankin tavoitteena on tarjota asiakkaille huolenpitoa elämän eri tilanteissa. Kun hoidat pankkiasiasi Danske Bankissa ja vakuutusasiasi Fenniassa, voit luottaa siihen, että arkesi on hyvässä hoidossa.

Merkittäviä etuja Fenniasta

Vakuutusasioiden hoitoon Fennia tarjoaa Danske Etuohjelma- ja Private Banking Access -asiakkaille VIP-luokan palvelua sekä merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista.

  • Saat useimmista kodin ja perheen vakuutuksista jatkuvan 15 %:n alennuksen.

  • Saat vapaaehtoisesta autovakuutuksesta (Fenniakasko) useimpien autojen osalta jatkuvan 15 %:n alennuksen.

  • Näiden lisäksi kaikki Fennian asiakkaat saavat edun piiriin kuuluvista vakuutuksista Asiakasvuosialennuksen, joka voi kasvaa aina 15 %:iin saakka, riippuen asiakkuuden kestosta. Kun keskität vakuutusasiat Fenniaan, voit yltää parhaimmillaan 30 %:n etutasoon, kun lasketaan yhteen Danske Bankin asiakasedut ja Fennian  Asiakasvuosialennus.

  • Danske Bankin asiakkaille on myös oma Fennian VIP-puhelinlinja

Merkittäviä etuja Danske Bankista

Danske Bank tarjoaa Fennian asiakkaille asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota, jolloin säästät esimerkiksi 200 000 €:n lainassa 1200 €. Etu on voimassa, kun lainahakemus on tehty viimeistään 31.8.2024 ja laina nostetaan viimeistään 30.11.2024. Etu koskee vain uusia lainahakemuksia.

Hyödynnä etusi hakemalla asuntolainaa alla olevan linkin kautta. Hakemus ei sido sinua, joten voit hakea lainaa, vaikka olisit vasta suunnitteluvaiheessa.

Lainahakemus ei sido sinua eikä pankkia. Etu koskee vain oman asunnon hankintaan otettua asuntolainaa; ei vapaa-ajanasuntoon tai sijoitusasuntoon otettua lainaa. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan, luottokortin ja lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttävät aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja positiivisesta luottotietorekisteristä.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,472 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,654 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 394,69 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 03.06.2024 korkotiedoilla.

Lisää aiheesta

Ihmiset makoilevat sohvalla.

Yhteistyökumppanit

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet