Hyppää sisältöön
  Personkunder
 • Fennia
 • Fennia Liv
 • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

 • Ingångssida
 • Fordon och trafik
 • Bilförsäkringsräknare

Räkna ut priset på bilförsäkringen enkelt och snabbt med vår bilförsäkringsräknare

Med vår bilförsäkringsräknare räknar du ut och jämför priser på bilförsäkringar och skydd.
Räkna ut priset

Det mest omfattande Premiumkasko, Omfattande Fenniakasko, Fennias delkasko eller bara trafikförsäkring? Med vår enkla och smidiga bilförsäkringsräknare räknar du ut och jämför priser på bilförsäkringar och skydd. För att använda räknaren behöver du bara din personbeteckning och ditt fordons registreringsnummer. Priserna får du fram med detsamma. Om du vill, kan du teckna försäkringen direkt på webben.

Så här använder du vår bilförsäkringsräknare

Mata in din personbeteckning och ditt postnummer samt fordonskategori och registreringsnummer i räknaren. Du får genast en jämförelse över de kaskoförsäkringar och den trafikförsäkring som vi erbjuder. Du kan granska och jämföra priserna och omfattningen på försäkringarna, vilket gör det enklare för dig att välja en lämplig försäkring.

Du förbinder dig inte till något genom att räkna ut priset, men om du vill, kan du teckna försäkringen direkt på webben. Du kan räkna ut priset med vår bilförsäkringsräknare och teckna försäkringen på webben dygnet runt.

Som Fennias bilförsäkringskund får du bra bonus och snabb service om en skada inträffar

 • Vi beräknar din bilförsäkringsbonus utifrån din tidigare skadehistorik och du ser bonusen på din försäkring direkt i nätbutiken.

 • Du kan få upp till 83 procent bonus på trafikförsäkringen. Vi belönar gott körsätt och skadefria år med bonusar.

 • Du får genast maximibonusen på 70 procent och bonusskydd på en ny Premiumkasko eller Omfattande Fenniakasko.

  Bonusskyddet innebär att den första skadan som ersätts från kollisionsförsäkringen inte sänker kaskoförsäkringens bonus.

 • I alla våra fordonsförsäkringar ingår tjänsten Fennias bilassistans 24h, som hjälper dig i samtliga fordonsskador i Finland och utomlands. Du kan anmäla en skada dygnet runt. Vi gör en skadeanmälan åt dig, ordnar vid behov bärgning eller snabbreparerar fordonet på plats och ser till att du kan fortsätta din färd smidigt.

Försäkringar för privatkunder

Fordon och trafik

Lisää aiheesta

Äldre som skadats i en trafikolycka

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor