Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Koti ja omaisuus
 • Nuorten edut

Nuorisovakuutuksilla turvaat kotisi, matkasi ja harrastuksesi

25 %:n alennus koti- ja matkavakuutuksesta

Kun ostat koti- tai matkavakuutuksen verkosta, saat ne 25 prosentin alennettuun hintaan, kun olet ostohetkellä korkeintaan 30-vuotias.

Kokoa sairauskuluvakuutus kuten itse haluat

Terveyden turva on Fennian sairaus- ja tapaturmavakuutus, jonka voit koostaa omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista ja pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon.

Lisäturvaa urheilulaajennuksella

Jos käyt esimerkiksi urheiluseuran järjestämissä harjoituksissa tai kilpailussa, tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita Terveyden turvaasi urheilulaajennus.

Me olemme sitä mieltä, ettei elämän tärkeimpien asioiden vakuuttaminen saa olla iästä kiinni. Jokainen meistä ansaitsee turvaa, olimmepa sitten tutussa kodissa tai kaukana jännittävillä reissuilla. Nuorena asiakkaanamme saatkin meiltä nuorisovakuutukset kaikkiin tarpeisiin – edullisemmin hinnoin.

Kotivakuutus, matkavakuutus ja Terveyden turva – tutustu tärkeimpiin vakuutuksiisi

Rikkinäinen puhelin, pyörävarkaus, sairaalakäynti lomamatkalla, peruuntunut lento… Harva meistä välttyy vastoinkäymisiltä, ja usein arjessa ja lomalla pienet ja suuret vahingot sattuvat juuri silloin kuin niitä vähiten odottaa. Ottamalla kotivakuutuksen ja matkavakuutuksen minimoit haitan ja vahingon, olipa kyse terveydestäsi tai omaisuudestasi.

Voit liittää erillisellä sopimuksella tapaturma- ja matkustajavakuutukseen urheilulaajennuksen. Näin vakuutuksesi ovat voimassa myös urheiluliiton tai -seuran järjestämissä kilpailuissa ja harjoituksissa sekä ehdoissa erikseen mainittuja vaarallisia lajeja tai toimintoja harrastaessasi. 

Kotivakuutus suojaa tärkeimmän omaisuutesi

Kun sattuu ja tapahtuu, sopiva vakuutus suojaa kullan kallista kotiasi. Kotivakuutus turvaa kotisi muun muassa tulipalon, putkivuodon, varkauden tai tavaroiden rikkoutumisen varalta. Kotivakuutus korvaa myös esimerkiksi varastetun polkupyörän tai rikkoutuneen puhelimen.

 • Asiakkaanamme käytössäsi on Fennian Kodinkoneapu, josta voit saada rikkoutuneen laitteen tilalle uuden suoraan kotiisi toimitettuna ja asennettuna. Jos puhelimesi tai tablettisi menee hajalle, saat Fennian Mobiililaitevahinkopalvelusta heti tiedon, onko kyseessä korvattava vahinko, maksetaanko rahakorvaus, korjataanko laite vai saatko uuden vastaavan laitteen.

 • Jos laitteen voi korjata, teemme sen nopeasti ja helposti, jotta pääset jatkamaan arkeasi normaalisti mahdollisimman pian.

Saat kotivakuutuksesta 25 % alennuksen neljäksi vuodeksi, kun olet vakuutusta ostaessasi korkeintaan 30-vuotias ja ostat vakuutuksen verkkokaupasta.

Matkusta huolettomammin matkavakuutuksen turvin

Lomalla haluat ottaa rennosti ja elää huolettomasti, etkä murehtia mitä kaikkea voi sattua. Matkavakuutus tuo turvaa matkoillesi. Matkavakuutukseen sisältyvän matkustajavakuutuksen turvin voit hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille, jos sairastut lomamatkan aikana. Se kattaa myös matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä tai matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kustannuksia. Matkatavaravakuutus turvaa mukana olevan omaisuutesi varkauden ja rikkoutumisen varalta.

 • Käytössäsi on Fennian Reissuapu 24h -palvelu, joka on apunasi ulkomailla sattuneissa vakavissa sairaus- ja tapaturmavahingoissa joka päivä ympäri vuorokauden.

 • Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma kotimaan matkalla, voit käyttää FenniaHoitaja-palvelua. Palvelu on avoinna joka päivä kello 7–22.

Jos olet matkavakuutusta ostaessasi korkeintaan 30-vuotias, saat 25 % alennuksen, kun ostat vakuutuksen verkkokaupasta.

Terveyden turva on sinun näköisesi ja kokoisesi sairausvakuutus

Pienemmät ja isommat sairastumiset ja loukkaantumiset horjuttavat helposti arkea ja aiheuttavat kaikenlaista päänvaivaa. Jätä meidän huoleksemme se, että pääset tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Terveyden turva on meidän sairausvakuutuksemme, jonka voit koostaa yksittäisistä, juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista.

Jos käyt esimerkiksi urheiluseuran järjestämissä harjoituksissa tai kilpailussa, tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, sinun kannattaa valita Terveyden turvaasi urheilulaajennus. Ilman laajennusta Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa vain oman kunnon ylläpitämiseksi harrastamassasi kuntoliikunnassa.

Lisää aiheesta

Kädenpuristus

Vastuuvahinko

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet