Hyppää sisältöön
  Personkunder
 • Fennia
 • Fennia Liv
 • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

 • Ingångssida
 • Hem och egendom
 • Förmåner för unga

Med ungdomsförsäkringar skyddar du ditt hem, din resa och dina hobbyer

25 % rabatt på hemförsäkringen och reseförsäkringen

När du tecknar en hemförsäkring eller en reseförsäkring på nätet får du försäkringen till ett pris minus 25 procent, om du är högst 30 år gammal den dag du köper försäkringen.

Sammanställ sjukkostnadsförsäkringen som du själv vill

Skydd för hälsa är Fennias sjukdoms- och olycksfallsförsäkring som du kan sammanställa av försäkringar som passar din livssituation, och du får snabbt vård om det behövs.

Tilläggsskydd genom idrottsutvidgning

Om du till exempel går på träningar eller tävlingar arrangerade av en idrottsförening eller håller på med riskfyllda idrottsgrenar, lönar det sig att teckna en idrottsutvidgning till ditt Skydd för hälsa.

Vi tycker att du, oavsett ålder, ska kunna försäkra det som är viktigt i livet. Var och en av oss förtjänar trygghet, vare sig vi är hemma eller ute på en spännande resa. Som ung kund hos oss får du ungdomsförsäkringar för alla dina behov – till ett förmånligt pris.

Hemförsäkring skyddar din viktigaste egendom

När det händer och sker, skyddar en lämplig försäkring ditt hem som är dig kärt. En hemförsäkring skyddar ditt hem i händelse av brand, rörläckage, stöld eller att föremål går sönder. Hemförsäkringen ersätter, t.ex. en stulen cykel eller en mobil som gått sönder.

 • Som kund hos oss har du tillgång till tjänsten Fennias vitvaruassistans, där du kan få en ny apparat, som motsvarar den som gått sönder, hemlevererad och installerad. Om din mobil eller surfplatta går sönder, får du på Fennias skadetjänst för mobilapparater genast veta om skadan kan ersättas, om du får en penningersättning, om apparaten kan repareras eller om du får en ny motsvarande istället.

 • Om apparaten kan repareras, fixar vi det snabbt och enkelt, så att du kan fortsätta din vardag normalt så snabbt som möjligt.

Du får 25 procent rabatt på hemförsäkringen i fyra år, om du är högst 30 år när du tecknar försäkringen på nättjänsten.

Res utan bekymmer med reseförsäkring

Du vill ta det lugnt och leva utan bekymmer på semestern och inte grubbla över vad som kan hända. En reseförsäkring tryggar din resa. Resenärförsäkringen som ingår i reseförsäkringen ger dig möjlighet att söka vård hos privat läkare om du insjuknar under en semesterresa. Den täcker även kostnader till följd av en inställd eller avbruten resa eller försening från resa. En resgodsförsäkring tryggar den egendom som du har med dig på resan om den blir stulen eller går sönder.

Med ett separat avtal kan du komplettera olycksfalls- och resenärförsäkringen med en idrottsutvidgning. Då gäller dina försäkringar även vid farliga idrottsgrenar eller aktiviteter som separat anges i försäkringsvillkoren.

 • Vid allvarliga sjukdoms- och olycksfallsskador utomlands kan du anlita Fennias reseassistans, som är öppen dygnet runt varje dag.

 • Om du insjuknar eller råkar ut för ett olycksfall på en resa i Finland, kan du ringa FenniaVårdaren. Tjänsten är öppen dagligen kl. 7–22.

Du får 25 procent rabatt på reseförsäkringen, om du är högst 30 år och tecknar försäkringen på nättjänsten.

Skydd för hälsa är en sjukförsäkring just för dig och i den omfattning som du vill

Både lindriga och allvarliga sjukdomar och skador kan enkelt rubba vardagen och ge dig huvudbry. Vi ser till att du vid behov får bra vård snabbt. Skyddet för hälsa är vår sjukförsäkring, som du kan plocka ihop av enskilda försäkringar som passar din livssituation. 

Om du t.ex. går på träningar eller tävlingar arrangerade av en idrottsförening eller håller på med riskfyllda idrottsgrenar, lönar det sig att teckna en idrottsutvidgning till Skyddet för hälsa. Utan utvidgningen gäller försäkringarna i Skyddet för hälsa bara i motionsidrott, som du utövar för att upprätthålla din fysiska kondition.

Lisää aiheesta

Kundservice – privatkunder

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor