Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Sisältöstudio
 • Näin valitset sairauskuluvakuutuksen
Mies tasapainottelee koripalloa sormenkärjellään.

Näin valitset sairauskuluvakuutuksen – nappaa vinkit!

10.5.2023

Terveyden turva on sinun näköisesi ja kokoisesi sairauskuluvakuutus. Fennian sairauskuluvakuutuksen, eli Terveyden turvan, voit rakentaa haluamallasi tavalla ja muokata tarpeen vaatiessa.

Tiesitkö, että Terveyden turva on sairausvakuutuksemme, jonka voit koostaa juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivista vakuutuksista? Fennian perusturvaan kuuluvat vakuutukset kattavat lääkärikäynnit ja niihin liittyvät tutkimukset sairauden tai tapaturman yllättäessä. Lisäturvaa saat halutessasi – esimerkiksi leikkaus- tai terapiavakuutuksen muodossa. Lisäksi voit laajentaa vakuutusturvaasi tarvittaessa urheilulaajennuksella.

Mitä sairausvakuutuksesta on hyvä tietää ja miten se kannattaa koota? Aloita lukemalla vinkkimme alta!

 1. Tutustu Fennian Terveyden turvaan
  Istu alas ja mieti millainen vakuutuskokonaisuus palvelee parhaiten juuri sinua – valinnanvaraa nimittäin on. Tutustu siis Terveyden turvaan sisältyviin vakuutuksiin ja mieti mitkä palvelevat sinua parhaiten.

 2. Tartu toimeen!
  Fennian sairausvakuutuksessa ei ole ikärajaa, mutta vakuutuksen ottamista ei kuitenkaan kannata venyttää turhaan. Iän myötä terveydentila nimittäin saattaa muuttua, mikä voi vaikuttaa vakuutuksen laajuuteen: sairauskuluvakuutus ei korvaa entuudestaan todettuja sairauksia.

 3. Harkitse lisäturvaa
  Urheilulaajennus voi olla hyvä sinulle, joka harrastat tietynlaista lajia kuten ratsastusta tai vuorikiipeilyä, tai urheilet tavoitteellisemmin jossain urheiluseurassa.

 4. Osta netistä!
  Voit ostaa sairauskuluvakuutuksen helposti netistä, myös puolisollesi ja lapsellesi. Verkossa valittavanasi on näppärä peruspaketti sekä lisäosia. Kokonaisuutta voit kuitenkin muokata oston jälkeenkin olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Psst! Sairaus- ja tapaturmavakuutuksiin sisältyy aina FenniaHoitaja-palvelu, joka neuvoo sinua terveysasioissa, varaa ajan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. FenniaHoitaja on käytettävissäsi joka päivä klo 7–22. Kun käytät FenniaHoitajaa, maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun.


Lue lisää

SairausvakuutusArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet