Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Tänk om jag vrickar foten när jag dansar? Fanny svarar
Fanny på Fennia svarar.

Tänk om jag vrickar foten när jag dansar? Fanny svarar

30.5.2023

Hej Fanny!

Min man och jag håller oss i form genom att dansa, eftersom vi har märkt att det är bra för både kropp och själ. Sommaren är högsäsong för dans på dansbanor, så jag undrar vad jag ska göra om jag råkar trampa på min danspartners sko och vricka foten?

Signaturen Dansälskande


Hej Dansälskande!

Vad fint att du och din partner har hittat en sådan härlig hobby. Enligt en studie från WHO från 2019 förhindrar och lindrar dans stress, ökar det allmänna välbefinnandet, stöder ledernas rörlighet och kan till och med förbättra minnet, eftersom dansen förbinder olika delar av hjärnan med varandra. Att dansa är alltså ett fantastiskt sätt att motionera!

Men låt oss gå till din fråga. Att vricka foten är en av de vanligaste skadorna i rörelseorganen. Det är alltså fråga om ett relativt allmänt besvär, som ändå kräver lämplig vård.

Vår olycksfallsförsäkring täcker kostnaderna i anslutning till ett olycksfall, till exempel en vrickad fot. Om du vill ha en försäkring som täcker både sjukdomar och olycksfall ska du läsa mer om vår Skydd för hälsa-sjukkostnadsförsäkring.

Fennias olycksfallsförsäkring ger dig möjlighet att söka vård hos privatläkare och få hjälp snabbt när du råkar ut för ett olycksfall. FenniaVårdaren som ingår i din olycksfallsförsäkring fyller i skadeanmälan åt dig och bokar tid till läkare och undersökningar vid behov. I samband med ditt besök betalar du endast en eventuell självrisk som ingår i försäkringen till vårdinrättningen, som sedan fakturerar Fennia för kostnader som överskrider självrisken.

Lue lisää

OlycksfallsförsäkringArtikelVälbefinnande

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor