Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Mitä jos nilkka nyrjähtää tansseissa? Fanni vastaa
Fanni Fenniasta vastaa.

Mitä jos nilkka nyrjähtää tansseissa? Fanni vastaa

30.5.2023

Hei Fanni,

pidämme mieheni kanssa kuntoa yllä käymällä tanssimassa, sillä olemme huomanneet, että se tekee hyvää niin nivelille kuin mielelle. Nyt on kesän myötä paras lavatanssikausi käsillä, joten kysyn, että mitä teen jos tanssipartnerin kengän päälle astuessa nilkka nyrjähtää?

Nimimerkki Tanssia rakastava


Hyvä Tanssia rakastava,

hienoa että olette kumppanisi kanssa löytäneet näin mainion harrastuksen. Vuonna 2019 julkaistun WHO:n tutkimuksen mukaan tanssiminen ehkäisee ja lieventää stressiä, lisää yleistä hyvinvointia, tukee nivelten liikkuvuutta ja se voi jopa kohentaa muistia, sillä se yhdistää aivojen eri osa-alueita toisiinsa. Loistava tapa liikkua siis!

Mutta mennäänpä kysymykseesi. Nilkan nyrjähdys on yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinten vammoista. Kyseessä on siis suhteellisen yleinen vaiva, joka kuitenkin vaatii asianmukaista hoitoa.

Tapaturmavakuutuksemme korvaa tapaturmaan, kuten nyrjähtäneeseen nilkkaan liittyviä kuluja. Jos haluat vakuutuksen, joka kattaa sekä sairaudet että tapaturmat, tutustu Terveyden turva -sairauskuluvakuutukseemme.

Fennian tapaturmavakuutuksen turvin voit tapaturman sattuessa hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille ja saada apua nopeasti. Tapaturmavakuutukseesi sisältyvä FenniaHoitaja-palvelu täyttää vahinkoilmoituksen puolestasi ja varaa sinulle tarvittaessa ajan lääkärin vastaanotolle ja tutkimuksiin. Käyntisi yhteydessä maksat ainoastaan vakuutukseen sisältyvän mahdollisen omavastuuosuuden hoitolaitokseen ja sen ylittävät kulut hoitolaitos laskuttaa Fennialta.

Lue lisää

TapaturmavakuutusArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet