Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Vakuuta itsesi ja ihmiset lähelläsi

Vakuuta itsesi ja ihmiset lähelläsi: näin henkilövakuutukset toimivat

4.2.2022

Mitä eroa on henkilövakuutuksella ja henkivakuutuksella? Mitä hyötyä niistä on? Lue, miten henkilövakuutukset edistävät hyvinvointiamme ja auttavat meitä keskittymään kaikkiin tulevaisuutemme mahdollisuuksiin.

Jokaisella meistä on ainutlaatuinen elämänpolkumme. Kohtaamme matkamme varrella mahdollisuuksia, jotka johdattavat meitä unelmiemme äärelle, läheisten ihmisten luo ja jopa toiselle puolelle maailmaa. Mutta toisinaan törmäämme odottamattomiin töyssyihin ja vastoinkäymisiin, kuten sairastumisiin ja tapaturmiin. Kaikkiin tulevaisuutemme mahdollisuuksiin on helpompi keskittyä, kun varaudumme töyssyihin etukäteen.

Milloin henkilövakuutus kannattaa ottaa?

Henkilövakuutuksia ovat esimerkiksi sairauskuluvakuutus, tapaturmavakuutus, matkustajavakuutus, pysyvän työkyvyttömyyden turva, vakavan sairauden turva ja henkivakuutus.

Paras hetki hankkia henkilövakuutus on silloin, kun sinulla ei vielä ole oireita tai sairauksia. Tapaturma- ja matkustajavakuutuksen voit hankkia koska tahansa ilman terveysselvitystä.
Kun hankit esimerkiksi henkivakuutusta tai sairauskuluvakuutusta, terveyshistoriasi selvitetään terveysselvityksellä. Terveydentila voi vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen ehtoihin, ja joskus vakuutusta ei voida myöntää lainkaan.

Henkilövakuutusta kannattaa kuitenkin aina hakea, koska jokainen tilanne katsotaan yksilöllisesti, eikä aiempi sairaus tai tapaturma välttämättä estä vakuutuksen saamista.

Mitä hyötyä vakuutuksesta on sairastuessa?

Mitä hyötyä vakuutuksesta on loukkaantuessa?

Mitä hyötyä vakuutuksesta, jos sairastuu vakavasti, menettää työkyvyn pysyvästi tai kuolee?

HenkivakuutusMatkavakuutusTapaturmavakuutusSairausvakuutusArtikkeliFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussa