Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Vakuuta itsesi ja ihmiset lähelläsi

Vakuuta itsesi ja ihmiset lähelläsi: vakuutukset hyvinvointisi tukena

4.2.2022

Haluamme elää omannäköistä elämää, kokea uutta, selvitä haasteista ja tavoitella unelmiamme. Kun elämässä tapahtuu, henkilövakuutuksesta saa tukea – mutta miten? Lue lisää, kuinka vakuutukset auttavat meitä keskittymään tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Elämämme ovat ainutlaatuisia. Erilaiset käänteet johdattavat meitä uuden äärelle, läheisten ihmisten luo ja jopa eri puolille maailmaa. Ehdimme nähdä ja kokea kaikenlaista, sillä elämässä tapahtuu lukuisia odottamattomia asioita. Valoisten puolien lisäksi myös sairastumiset, tapaturmat ja kuolema ovat luonnollinen osa elämää. Niihin voi onneksi osittain etukäteen varautua: vakuutuksella.

Vakuutuksesta riippuen sen avulla voidaan korvata terveydenhuollon kustannuksia ja lääkekuluja tai esimerkiksi tukea läheistä taloudellisesti kuoleman jälkeen. Jos sinulla on Fennian henkilövakuutus, saat meiltä sairastuessasi tai loukkaantuessasi neuvoja, ja voimme varata ajan lääkärille sekä tehdä vahinkoilmoituksen puolestasi. Henkilövakuutuksia ovat sairauskulu-, tapaturma-, matkustaja- ja henkivakuutus, sekä pysyvän työkyvyttömyyden turva ja vakavan sairauden turva.

Joillakin oppilaitoksilla ja työpaikoilla on vakuutuksia koko yhteisön tueksi, mutta tiedätkö, korvaako esimerkiksi työpaikkasi vakuutus harrastuksessa sattunutta loukkaantumista? Tai mitä käy vakuutusturvallesi, jos vaihdat työpaikkaa? Oman vakuutuksen hankkiminen saattaa tulla ajankohtaiseksi myös silloin, jos suunnittelet perheenlisäystä.

Milloin henkilövakuutus kannattaa ottaa?

Sopivin hetki hankkia henkilövakuutus on silloin, kun sinulla ei vielä ole oireita tai sairauksia. Esimerkiksi tapaturma- tai matkustajavakuutuksen voit hankkia koska vain ilman edeltävää terveysselvitystä, kuitenkin ennen matkan alkamista tai ennen korvattavan tapaturman sattumista.

Kun hankit henkivakuutusta tai sairauskuluvakuutusta, terveyshistoriasi selvitetään terveysselvityksellä, sillä terveydentila voi vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen ehtoihin. Joskus vakuutusta ei voida myöntää lainkaan. Vakuutusta kannattaa kuitenkin aina hakea, koska jokainen tilanne katsotaan yksilöllisesti, eikä aiempi sairaus tai tapaturma välttämättä estä vakuutuksen saamista.

Mitä sairauskuluvakuutus ja matkustajavakuutus korvaavat?

Näpäytä jompaakumpaa laatikkoa ja lue tietoa siitä, mitä vakuutus korvaa sairastuessasi. Jos haluat lisää tietoa tapaturma- ja henkivakuutuksesta, jatka lukemista alempana.

Mitä tapaturmavakuutus ja matkustajavakuutus korvaavat?

Mitä vakuutus korvaa, jos loukkaannut? Näpäytä jompaakumpaa laatikkoa, niin voit lukea tarkempaa tietoa tapaturmavakuutuksesta. Halutessasi voit jatkaa lukemista ja tutustua tarkemmin henkivakuutukseen.

Mitä henkivakuutus, työkyvyttömyysvakuutus ja vakavan sairauden turva korvaavat?

Tiesitkö, että henkivakuutukseen voi liittää työkyvyttömyysturvan ja vakavan sairauden turvan? Näpäytä alla olevia laatikoita, jos haluat lukea enemmän henkivakuutuksista ja lisäturvista.

Lue lisää

HenkivakuutusMatkavakuutusTapaturmavakuutusSairausvakuutusArtikkeliFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet