Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Sisältöstudio
 • Omaisuus vakuutettu, entäs ihmiset? Fanni vastaa
Fanni Fenniasta vastaa.

Omaisuus vakuutettu, entäs ihmiset? Fanni vastaa

29.4.2024

Hei Fanni!

Perheemme teini-ikäiset ovat alkaneet itsenäistyä viimeisen vuoden aikana, ja sen on johtanut erilaisten kevyiden kulkuneuvojen hankintaan. Itsekin moottoreista kiinnostuneena autotallista löytyykin nyt yksi skootteri, yksi akkukäyttöinen skuutti ja pari fillaria, joista kaikki on asianmukaisesti vakuutettu. Onko vielä jotain, mitä meidän tulisi ottaa huomioon?

Faija


Hei Faija!

Kuulostaa hyvältä, itsenäistyminen on tärkeä osa nuoren matkalla kohti aikuisuutta, ja sitä kannattaa tukea sekä rakkaudella että rajoilla. Olen iloinen myös siitä, että kiinnostus kulkuvälineisiin yhdistää sinua ja lapsiasi.

Teillä vaikuttaa olevan omaisuuden osalta vakuutukset kunnossa, mutta entäs ne nuoret? Me suomalaiset olemme hyviä huolehtimaan omaisuudestamme, ja hyvä niin, mutta ihmisten vakuuttaminen voi joskus unohtua. Nuoret saattavat menopeleillään joutua tilanteisiin, jotka saavat vanhemman mietteliääksi. Tämä on yleensä osa nuoren aikuistumista, mutta vanhemman kannattaa myös huolehtia heidän vakuutusturvastaan, jotta hoitoon pääsee tarpeen vaatiessa sujuvasti.

Terveyden turva -sairaus- ja tapaturmavakuutus varmistaa nuoren sujuvan hoitoon pääsyn. Se helpottaa myös perheen arkea, jos nuori yllättäen sairastuisi.

Fennian sairauskuluvakuutus on siis nimeltään Terveyden turva, ja se korvaa sairauksista ja tapaturmista aiheutuneita kuluja. Maksat siis vain mahdollisen omavastuun, jolloin tiedät tarkalleen hoidosta syntyvien kustannusten suuruuden ja tiedät, ettei perheesi talous kärsi kohtuuttomasti.

Fennian Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää, ja voit muokata niitä tarpeen mukaan lapsen kasvaessa. Kun nuori saavuttaa täysi-ikäisyyden, voi häntä koskevat vakuutukset siirtää hänen omiin nimiinsä.

Voit koota lapsesi Terveyden turvan näistä sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksista:

 • Etälääkärikuluvakuutus

 • Yleislääkärikuluvakuutus

 • Erikoislääkärikuluvakuutus

 • Tutkimuskuluvakuutus

 • Hammastapaturmavakuutus

Vakuutusta voi laajentaa kattamaan myös esimerkiksi leikkaus- ja hoitopäiväkuluja, lääkekuluja, sekä paljon muuta.

Vähemmän akuuteissa tapahtumissa FenniaHoitaja auttaa päättämään onko lääkärikäynti tarpeen. Fennian sairauskuluvakuutukseen sisältyvä FenniaHoitaja on apunasi chatissa tai puhelimen päässä joka päivä klo 7–22. FenniaHoitaja neuvoo, varaa tarvittaessa ajan lääkäriin ja tekee myös vahinkoilmoituksen puolestasi.

Moottorin pärinää ja iloisia teinejä toivoen,

Fanni

Lue lisää

TapaturmavakuutusSairausvakuutusAjoneuvotArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet