Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Sisältöstudio
 • Kannattaako lapselle ottaa sairauskuluvakuutus? Fanni vastaa
Fanni Fenniasta vastaa.

Kannattaako lapselle ottaa sairauskuluvakuutus? Fanni vastaa

22.5.2023

Hyvä Fanni,

odotamme kumppanini kanssa esikoistamme ja olemme tietysti keskustelleet kaikesta mahdollisesta, mitä tähän elämänmuutokseen liittyen pitää ottaa huomioon. Tästä huolimatta tajusimme yhtäkkiä, ettemme ole muistaneet miettiä vauvalle vakuutuksia! Kerro siis meille, kannattaako lapselle ottaa sairauskuluvakuutus?

Terkut äitiysvapaalta, Mira


Hei Mira!

Ensinnäkin onnittelut suuresta perhetapahtumasta, toivon sinulle ja perheellesi iloista odotusta ja tervettä arkea! Ja kyllä, suosittelen lämpimästi ottamaan lapselle sairauskuluvakuutuksen.

Syitä ottaa sairauskuluvakuutus lapselle on useita. Tärkein syy lienee tämä: sairausvakuutuksen avulla lapsesi pääsee nopeasti hoitoon, oli kyseessä sitten tapaturma tai sairaus.

Sairausvakuutukseen sisältyvässä FenniaHoitaja-palvelussa käytettävissä on ihka elävä sairaanhoitaja, joka helpottaa elämää tiukassa tilanteessa. FenniaHoitaja neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. FenniaHoitaja palvelee puhelimitse joka päivä klo 7–22, eli laajemmin kuin esimerkiksi lääkärikeskukset.

Meillä voit koota lapselle kattavan sairausvakuutuskokonaisuuden yhteensä 13:sta eri vakuutuksesta, minkä lisäksi voit tehdä vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa.

 • Perusturvaan kuuluvilla vakuutuksilla turvaat lapsesi lääkärikäynnit ja niihin liittyvät tutkimukset sairauden tai tapaturman yllättäessä.

 • Lisäturvalla voit täydentää lapsesi vakuutusturvaa valitsemalla esimerkiksi leikkauskuluvakuutuksen, joka korvaa muun muassa lapsen korvien putkituksen.

Terveyden turvan, eli sairausvakuutuksen hoitokuluvakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää.​

Sairausvakuutus voi myös suojata sinua ja perhettäsi odottamattomilta kustannuksilta – hoitoon hakeutuessa sinulla on jo käsitys siitä, millaisia kustannuksia hoidosta syntyy esimerkiksi omavastuun muodossa. Sairausvakuutus voi siis muodostua hyvinkin tärkeäksi mielenrauhan ja taloudellisen tilanteen turvaajaksi.

Syntymättömän lapsen vauvavakuutuksesta voit pyytää tarjouksen verkosta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jo syntyneelle lapselle voit ostaa sairauskuluvakuutuksen verkosta!

Lue lisää

SairausvakuutusArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet