Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Kannattaako myös yhden vanhemman talouteen ottaa henkivakuutus?
Fanni Fenniasta vastaa.

Kannattaako myös yhden vanhemman talouteen ottaa henkivakuutus?

18.1.2024

Hei Fanni,

jaan lapseni huoltajuuden ja olen viime aikoina herännyt miettimään hänen tulevaisuuttaan uusin silmin. Päällimmäisenä ajatuksenani on luonnollisesti lapseni hyvinvointi ja se miten voisin varmistaa, että hänellä on taloudellisesti vakaampi tulevaisuus, oli tilanne mikä tahansa. Millaisia vinkkejä sinulla on antaa lapseni tulevaisuuden turvaksi?

Terveisin,

Vanhempi


Tervehdys Vanhempi!

Kiitän viestistäsi, mahtavaa että olet havahtunut miettimään näin tärkeää asiaa. Kattava vakuutusturva on erityisen tärkeä jokaiselle, jolla on alaikäinen lapsi, ehkäpä myös asuntolainaa.​ Suosittelen sinulle siis henkivakuutuksen hankkimista – se turvaa lapsesi tulevaisuutta.

Henkivakuutuksenottajana sinulla on mahdollisuus määritellä vakuutuksessasi korvaussumma ja edunsaaja. Edunsaajasi voi olla alaikäinen lapsesi, mitä siis antamiesi tietojen perusteella suosittelisin. Jos korvaussumma mietityttää, apuna sen määrittelyssä voit käyttää myös nettisivuiltamme löytyvää henkivakuutuslaskuria .

Henkivakuutuksen lisäturvana voit lisäksi hankkia vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden turvan. Näillä voit turvata omaa ja lapsesi elintasoa, jos sairastut vakavasti tai menetät työkykysi pysyvästi.

Vakavan sairauden turvan kertakorvaus maksetaan, jos sairastut johonkin ehdoissa määriteltyyn sairauteen. Työkyvyttömyyden turva maksetaan kertakorvauksena kun työkyvyttömyys on kestänyt vähintään vuoden ja osoitettu lopulliseksi. Työkyvyttömyyden turva voidaan mahdollisesti maksaa aikaisemminkin, jos työkyvyttömyyden pysyvyys voidaan osoittaa luotettavasti. 

Sinulle vanhempana on tärkeää, että voit taata lapsellesi turvallisen tulevaisuuden, ja meille on tärkeää olla tukenasi.

Onnea ja iloa toivoen,

Fanni

Lue lisää

HenkivakuutusArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet