Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Omaisuus ja toiminta
  • Yrityksen vastuuvakuutus

Yrityksen vastuuvakuutukset

Korvausvelvollisuus voi aiheuttaa yrityksellesi odottamattomia kuluja – varaudu niihin vastuuvakuutuksilla. 
Varaa aika verkkotapaamiseen

Vakuutus toimialan ja sen riskien mukaan

Yrityksesi vastuuriskeihin vaikuttavat sekä toimiala että tuotteet ja palvelut. Autamme valitsemaan vastuuvakuutuskokonaisuuden, joka huomioi yrityksesi vastuuriskit.

Vahingon sattuessa asiantuntijat apunasi

Jos yritystäsi kohtaan on esitetty korvausvaatimus, asiantuntijamme selvittävät yrityksesi korvausvastuun ja neuvottelevat korvausta vaativan tahon kanssa.

Katamme vahingonkorvausvastuusi

Jos yrityksesi todetaan olevan vastuussa vahingosta, korvaamme vahinkoa kärsineelle. Korvauksesta vähennetään omavastuu.

Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan, vaikka yrityksesi toiminta olisi kuinka huolellista. Joskus voi syntyä tilanteita, joissa olet velvollinen korvaamaan toiselle yrityksesi toiminnasta tai tuotteista aiheutuneita vahinkoja. Korvausvastuusi voi liittyä vaikkapa asiakkaan kompastumiseen puutteellisesti suojatulla työmaalla tai virheellisestä konsultoinnista aiheutuneisiin ylimääräisiin kustannuksiin. Me voimme auttaa sinua varautumaan näihin odottamattomiin kustannuksiin yrityksen vastuuvakuutuksella.

Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat yrityksen vastuuvakuutukset

Tavallisimpia yrityksen vastuuvakuutuksia ovat toiminnan vastuuvakuutus ja tuotevastuuvakuutus. Yrityksesi toimialasta riippuen saatat kuitenkin tarvita useampia vastuuvakuutuksia. Esimerkiksi IT-yrityksiä varten meillä on oma IT-yrityksen vastuuvakuutus, ja konsulttipalveluita tarjoavan yrityksen voi olla järkevää ottaa erillinen konsulttivastuuvakuutus.

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat vastuuvakuutukset huomioiden toimialakohtaiset riski.

Yrityksen vastuuvakuutukset

Katamme vahingonkorvausvastuusi

Jos yritystäsi kohtaan on esitetty korvausvaatimus vahingosta, joka kuuluu vakuutusehtojen piiriin, asiantuntijamme selvittävät yrityksesi korvausvastuun. Neuvottelemme myös korvausta vaativan tahon kanssa, ja jos vahingonkorvausvaatimus johtaa oikeudenkäyntiin tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä, korvaamme oikeudenkäyntikuluja.

Jos vahingon selvittelyssä todetaan yrityksesi olevan vastuussa aiheutuneesta vahingosta, korvaamme vahinkoa kärsineelle voimassa olevan oikeuden ja vakuutusehtojen mukaisesti, omavastuu vähennettynä.

Sattuiko vahinko?

Rakennukselle sattui vahinkoToiminta keskeytyi tapaturman tai omaisuusvahingon takiaTietoturva- tai tietosuojavahinkoOikeudenkäyntiin liittyvät kulutToiselle aiheutettu vahinkoKuljetusvahingot
Katso muut vahingot

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Yrityksen vastuuvakuutuksia koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Esite - Yritysturvan omaisuus-, keskeytys-, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset
Vakuutusehdot - YT310 IT-yrityksen vastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT305 Konsulttitoiminnan vastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT315 Varallisuusvastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT181 Rikosvakuutus
Vakuutusehdot - YT300 Toiminnan vastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT301 Tuotevastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT390 Vastuuvakuutuksen yleiset ehdot
Vakuutusehdot - YT316 Toiminnan vastuuvakuutuksen erityisehto: Työn kohteena oleva vieras omaisuus

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Lisää aiheesta

Yrittäjän henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet