Hyppää sisältöön
  Personkunder
 • Fennia
 • Fennia Liv
 • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

 • Ingångssida
 • Innehållsstudio
 • Fyra skäl att välja Fennias olycksfallsförsäkring
Kvinna på segelbåt

Fyra skäl att välja Fennias olycksfallsförsäkring

22.5.2023

Livet är till för att levas. Men ibland snubblar vi till och det händer oväntade saker. Om du vill njuta av livet utan bekymmer och trygga din ekonomi i händelse av en olycka, ska du överväga att skaffa Fennias olycksfallsförsäkring.

Förenklat avses med olycksfall en plötslig och oväntad händelse som orsakar en kroppsskada och beror på en yttre faktor, och som du ofrivilligt drabbas av. Det lönar sig att vara beredd på olyckor med en bra olycksfallsförsäkring. Olycksfallsförsäkringen ger dig möjlighet att söka vård hos privatläkare och få hjälp snabbt när du råkar ut för ett olycksfall. 

Börja med att fundera över för vilka behov du skaffar en försäkring och vilka vårdkostnader du vill att försäkringen ska täcka.

Med Fennias olycksfallsförsäkring får du hjälp snabbt och enkelt

 1. Olycksfallsförsäkring ersätter vårdkostnader. Fennias olycksfallsförsäkring ger ekonomiskt spelrum, eftersom den till exempel ersätter läkararvoden, sjukhusavgifter och läkemedelskostnader. Olycksfallsförsäkringen ersätter också tandskador. Med olycksfallsförsäkringen kan du även vid behov snabbt få vård av en specialist.

 2. FenniaVårdaren finns här för dig. FenniaVårdaren är en sjukskötare som ger råd, bokar tid till läkare och gör en skadeanmälan åt dig. Du betalar bara en eventuell självrisk för vården. FenniaVårdaren är tillgänglig varje dag kl. 7–22, alltså mer omfattande än till exempel läkarmottagningar.

 3. Idrottsutvidgningen är ett fantastiskt tillägg för den aktiva motionären. Utövar du en idrottsgren med större risker än vanligt, till exempel självförsvar eller ridning? Då är det bra att välja en idrottsutvidgning till din olycksfallsförsäkring. Med en idrottsutvidgning tryggar du också träningar och tävlingar om du tillhör en idrottsförening.

 4. Du kan köpa en olycksfallsförsäkring på nätet. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att köpa en olycksfallsförsäkring. Därför kan du köpa den på nätet i en handvändning, även åt din make eller maka.

Vår olycksfallsförsäkring ersätter bara kostnader som uppstår i samband med en olycka. Om du vill ha en försäkring som täcker både sjukdomar och olycksfall ska du läsa mer om vår Skydd för hälsa-sjukkostnadsförsäkring.

Psst! Kom ihåg att teckna Fennias reseförsäkring inför resan så att du kan resa utan bekymmer. En olycksfallsförsäkring gäller i hela världen, men ersättningar betalas endast ut för kostnader som uppkommer i Finland.

Lue lisää

OlycksfallsförsäkringArtikelVälbefinnande

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor