Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Sisältöstudio
 • Neljä syytä valita Fennian tapaturmavakuutus
Nainen purjeveneessä.

Neljä syytä valita Fennian tapaturmavakuutus

22.5.2023

Elämä on tehty elettäväksi. Joskus kuitenkin rapatessa roiskuu, ja sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Kun haluat nauttia elämästäsi huoletta ja turvata taloutesi tapaturman varalta, kannattaa harkita Fennian tapaturmavakuutusta.

Yksinkertaistaen tapaturmaksi katsotaan ruumiinvamman aiheuttava äkillinen ja odottamaton tapahtuma, joka johtuu ulkoisesta tekijästä ja sattuu tahtomattasi. Tapaturmiin kannattaa varautua – hyvällä tapaturmavakuutuksella. Tapaturmavakuutuksen turvin voit tapaturman sattuessa hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille ja saada apua nopeasti. 

Aloita miettimällä mihin tarpeisiin vakuutusta tarvitset ja millaisia hoitokuluja haluat vakuutuksesi kattavan.

Fennian tapaturmavakuutuksen turvin saat apua helposti ja nopeasti

 1. Tapaturmavakuutus korvaa hoitokuluja. Fennian tapaturmavakuutus tuo taloudellista liikkumavaraa, sillä se korvaa esimerkiksi lääkärinpalkkioita, sairaalamaksuja ja lääkekuluja. Tapaturmavakuutus korvaa myös hammastapaturmia​. Tapaturmavakuutuksen turvin voit päästä tarpeen vaatiessa erikoislääkärin hoitoon nopeastikin.

 2. FenniaHoitaja on tukenasi. FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo, varaa ajan lääkäriin ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun. FenniaHoitaja on tavoitettavissa joka päivä klo 7–22, eli laajemmin kuin esimerkiksi lääkärikeskukset.

 3. Urheilulaajennus on loistava lisä aktiiviselle. Harrastatko jotain lajia, johon liittyy normaalia suurempia riskejä, kuten itsepuolustusta tai ratsastusta? Silloin sinun kannattaa valita tapaturmavakuutukseesi urheilulaajennus. Urheilulaajennuksella turvaat myös harjoitukset ja kilpailut mikäli olet jonkin urheiluseuran jäsen.

 4. Voit ostaa tapaturmavakuutuksen netistä. Olemme halunneet tehdä tapaturmavakuutuksen ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Siksi voit ostaa sen käden käänteessä vaikka netistä, myös puolisollesi.

Tapaturmavakuutuksemme korvaa vain tapaturmaan liittyviä kuluja. Jos siis haluat vakuutuksen, joka kattaa sekä sairaudet että tapaturmat, tutustu Terveyden turva -sairauskuluvakuutukseemme.

Psst! Muista ottaa matkalle Fennian matkavakuutus, jotta voit matkustaa huoletta. Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, korvauksia maksetaan kuitenkin vain Suomessa syntyneistä kuluista.​

Lue lisää

TapaturmavakuutusArtikkeliHyvinvointi

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet