Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Henkilöiden turva
 • Henkivakuutus

Henkivakuutus

Turvaa pahimman varalle. Saat 20 prosentin alennuksen kahdelle ensimmäiselle vakuutuskaudelle, kun ostat henkivakuutuksen.
Laske hinta ja osta henkivakuutus

Henkivakuutus nyt -20 %

Saat 20 prosentin alennuksen henkivakuutuksesta kahdelle ensimmäiselle vakuutuskaudelle.

Turvaa läheistesi toimeentulo

Henki-Fennia maksaa henkivakuutuksesta maksettavalle korvaukselle 25 prosentin korotuksen.

Täydennä lisäturvalla – suojaa toimeentulosi

Voit täydentää henkivakuutustasi vakavan sairauden tai pysyvän työkyvyttömyyden turvalla, joilla varmistat toimeentulosi vakavan sairastumisen tai työkyvyttömyyden varalta.

Elämä on ennalta-arvaamatonta. Mutta onneksi myös kaikista odottamattomimpaan on mahdollista varautua. Fennia-Henkiturva on Henki-Fennian henkivakuutus, jolla voit turvata läheistesi toimeentulon kuolemantapauksessa. Voit liittää Fennia-Henkiturvaan myös vakavan sairauden turvan, jolla varmistat toimeentulosi, jos sairastut vakavasti. Lisäksi voit laajentaa henkivakuutusta pysyvän työkyvyttömyyden turvalla, jolla voit varmistaa toimeentulosi työkyvyttömyyden varalta. Kun pahin sattuu kohdalle, lakisääteiset etuudet eivät usein riitä turvaaman sinun ja läheistesi taloutta. Varaudu siis odottamattomaan ajoissa, ja täydennä turvaasi vapaaehtoisilla vakuutuksilla.

Miksi henkivakuutus kannattaa ottaa?

Henkivakuutus turvaa läheistesi talouden pahimman sattuessa. Vakuutusturva on erityisen tärkeä, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia, tai jos sinulla tai puolisollasi on asuntolainaa.

Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai yhteisenä pariturvana kumppanisi kanssa. Pariturva on edullisempi vaihtoehto kuin kaksi yksilöllistä henkivakuutusta. Vakuutetut voivat olla esimerkiksi puolisot, vanhempi ja lapsi tai vaikkapa yrittäjäkumppanit.

Näin henkivakuutus sekä vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden turvat korvaavat

 • Henkivakuutuksesta maksetaan edunsaajalle kertakorvaus vakuutetun kuoltua. Korvaukselle maksetaan 25 prosentin korotus, kuitenkin maksimissaan 150 000 euroa (vuonna 2023).

 • Pysyvän työkyvyttömyyden turvasta maksetaan kertakorvaus. Korvaus maksetaan, kun työkyvyttömyys on kestänyt vähintään vuoden ja osoitettu lopulliseksi tai aikaisemminkin, jos työkyvyttömyyden pysyvyys voidaan osoittaa luotettavasti. 

 • Vakavan sairauden turva korvaa seuraavat sairaudet ja toimenpiteet:
  vakava syöpä, aivohalvaus, sydäninfarkti, MS-tauti, sepelvaltimon ohitus avosydänleikkauksella, munuaisten vajaatoiminta, elin- tai luuydin siirto, halvaus, sokeus, motoneuronisairaus (esim. ALS).

 • Ehdoista löydät tarkat kuvaukset korvattavista sairauksista ja toimenpiteistä sekä niiden rajoituksista.

Vakuutusesite ja -ehdot

Fennia-Henkiturva-esite
Fennia-Henkiturvan vakuutusehdot

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset henkilöasiakkaille

Ajoneuvot ja liikenne

Lisää aiheesta

Meri ja horisontti.

Kuolinpesän asioiden hoito – vakuutukset

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet