Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Matka

Sairastuessasi tai loukkaantuessasi reissussa et jää pulaan. Ota meiltä tarpeisiisi sopiva matkavakuutus, niin me pidämme huolen siitä, että saat nopeasti apua hankalissa tilanteissa.
Laske hinta ja osta matkavakuutus

Lomamatkalla on ihana rentoutua ja keskittyä olennaiseen. Matkavakuutuksen turvin sinun ei tarvitse huolehtia itsellesi tai matkatavaroillesi sattuvista vahingoista.

Matkavakuutus koostuu matkustaja- ja matkatavaravakuutuksesta, jotka voit ottaa yhdessä tai erikseen. Voit valita vakuutatko vain itsesi vai koko perheesi - matkustajavakuutus turvaa tapaturman tai sairastumisen varalta. Matkatavaravakuutus turvaa omaisuuttasi esimerkiksi rikkoutumisen tai varkauden sattuessa.

Voit valita matkavakuutuksen joko jatkuvana tai määräaikaisena sen mukaan, kuinka usein matkustat.

Fennian matkavakuutukseen kuuluu Fennian Reissuapu 24h -palvelu. Reissuapu auttaa, jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma ulkomaan matkalla. Palvelu on apunasi myös esimerkiksi matkajärjestelyissä, jos matkasi keskeytyy.

Matkavakuutuksen ostaminen netistä on helppoa ja nopeaa.

Matkavakuutus

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma ulkomaillaSairastuminen tai tapaturma SuomessaMatkatavara rikkoutui, varastettiin tai katosiMatkan peruuntuminenMatka keskeytyminenMatkalta myöhästyminen
Katso muut vahingot

Lisää aiheesta

Matkavakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet