Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Henkilövakuutukset

Elämä on ennalta-arvaamatonta, mutta voit aina varautua sairastumisiin tai läheisen poismenoon. Terveyden turvalla koostat juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivan sairaus- ja tapaturmavakuutuksen.
Laske hinta ja osta sairausvakuutus

Henkilövakuutuksella korvataan henkilövahinkoja. Henkilövakuutus voi olla esimerkiksi sairauskuluvakuutus, tapaturmavakuutus, henkivakuutus tai matkustajavakuutus.

Emme voi päättää tulevaisuudestamme kaikkea ennalta, mutta henkilövakuutuksella turvaat omaa ja lähimmäisesi terveyttä tapaturmaisen loukkaantumisen tai äkillisen sairastumisen varalta.

Henkilövakuutus auttaa myös silloin, kun perheesi taloudellinen toimeentulo heikkenee perheenjäsenen kuoleman yllättäessä.

Vakuuta itsesi sekä ihmiset lähelläsi, ja keskity kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin.

Osta verkosta

Sairausvakuutus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sattuiko vahinko?

Sairastuminen tai tapaturma SuomessaSairastuminen tai tapaturma ulkomaillaTyönantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairastuminenLoukkaantuminen liikenneonnettomuudessaKuolemantapaus
Katso muut vahingot

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
Konsernin yhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet