Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Loukkaantuminen liikenteessä

Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa

Hakeudu hoitoon mahdollisimman pian. Voit varata ajan FenniaHoitajan kautta joka päivä klo 7–23 numerosta 010 503 5000. Kiireellisessä tapauksessa voit hakeutua hoitoon mihin tahansa hoitolaitokseen. Kerro hoidon yhteydessä tiedot liikenneonnettomuudesta.

Vahinko käsitellään syyllisen ajoneuvon liikennevakuutuksesta. Varmista, että syyllisen ajoneuvon kuljettaja, omistaja tai vakuutuksenottaja on ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöönsä.

Jos olit vahingon sattuessa työssä tai työmatkalla, tee tapaturmailmoitus yhdessä työnantajasi kanssa työnantajan tapaturmavakuutusyhtiöön. Liikennevakuutuksesta käsitellään niitä vahinkoon liittyviä kuluja, joita lakisääteinen tapaturmavakuutus ei korvaa, kuten korvaus tilapäisestä haitasta.

Jos olet maksanut itse vahingosta aiheutuneita kuluja, voit hakea niistä korvausta Oma Fennia -palvelun kautta.

Työtapaturmavakuutuksesta korvattavat vahingot

Jos liikennevahinko sattuu työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa työntekijälle tai yrittäjälle, tehdään vahinkoilmoitus tapaturmavakuutusyhtiölle sekä liikennevahingosta vastuussa olevaan yhtiöön. Korvausasia käsitellään ensisijaisesti työtapaturmavakuutuksesta.

Hae korvausta työnantajan tapaturmavakuutuksesta

Ilmoita vahingosta sairauskulu- ja tapaturmailmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi liikenneonnettomuudessa

Vammautumisen jälkeen elämä muuttuu äkillisesti ja arkeen tulee paljon uusia asioita. Alta saat tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, vahinkopalvelumme auttaa ma–pe klo 9–16.

Lisää aiheesta

Vahingot

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet