Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Loukkaantuminen liikenteessä

Loukkaantuminen liikenneonnettomuudessa

Hakeudu hoitoon mahdollisimman pian. Voit varata ajan FenniaHoitajan kautta joka päivä klo 7–22 numerosta 010 503 5000. Kiireellisessä tapauksessa voit hakeutua hoitoon mihin tahansa hoitolaitokseen. Kerro hoidon yhteydessä tiedot liikenneonnettomuudesta.

Vahinko käsitellään syyllisen ajoneuvon liikennevakuutuksesta. Varmista, että syyllisen ajoneuvon kuljettaja, omistaja tai vakuutuksenottaja on ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöönsä. Vaikka olisit vahingon syytön osapuoli, ajoneuvon kuljettajan ja matkustajien henkilövahingoista voi kuitenkin tehdä vahinkoilmoituksen myös omaan vakuutusyhtiöön.

Jos olit vahingon sattuessa työssä tai työmatkalla, tee tapaturmailmoitus yhdessä työnantajasi kanssa työnantajan tapaturmavakuutusyhtiöön. Liikennevakuutuksesta käsitellään niitä vahinkoon liittyviä kuluja, joita lakisääteinen tapaturmavakuutus ei korvaa, kuten korvaus tilapäisestä haitasta. Lakisääteinen tapaturmavakuutus käsittelee vahingon kuitenkin ensin.

Jos olet maksanut liikennevahingossa sinulle aiheutuneen henkilövahingon kuluja ensin itse, voit hakea niistä korvausta Oma Fennia -verkkopalvelun kautta.

Työtapaturmavakuutuksesta korvattavat vahingot

Jos liikennevahinko sattuu työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa työntekijälle tai yrittäjälle, tehdään vahinkoilmoitus tapaturmavakuutusyhtiölle sekä liikennevahingosta vastuussa olevaan yhtiöön. Korvausasia käsitellään ensisijaisesti työtapaturmavakuutuksesta.

Hae korvausta työnantajan tapaturmavakuutuksesta

Jos olet työntekijä ja haet korvausta työnantajasi tapaturmavakuutuksesta, kirjaudu henkilöasiakkaan Oma Fenniaan ja täytä Sairauskulu- ja tapaturmailmoitus. Voit kirjautua Oma Fenniaan verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, vaikka et olisi itse Fennian asiakas.

Tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi liikenneonnettomuudessa

Vammautumisen jälkeen elämä muuttuu äkillisesti ja arkeen tulee paljon uusia asioita. Alta saat tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, vahinkopalvelumme auttaa ma–pe klo 9–16.

Lisää aiheesta

Liikennevakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet