Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sairaus ja tapaturma
  • Sairastuminen tai tapaturma ulkomailla

Sairastuminen tai tapaturma ulkomailla

Fennian Reissuapu 24h auttaa, jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma ulkomaanmatkalla. Palvelu on apunasi myös esimerkiksi matkajärjestelyissä matkasi keskeydyttyä.

1
matkapuhelin
Soita Fennian Reissuapuun numeroon +358 10 503 5503.
2
Reissuapu tarkistaa vakuutuksesi, kirjaa tietosi ylös ja varaa sinulle tarvittaessa ajan lääkärin vastaanotolle sekä tutkimuksiin ja hoitoon matkakohteessasi.
3
Käyntisi jälkeen hoitolaitos laskuttaa sairaanhoitokulut Fennialta.
4
käteinen raha
Jos olet maksanut tapahtuneeseen liittyen itse kuluja, hae niistä korvausta Oma Fennia -palvelussa täyttämällä Jatkokulu henkilövahinkoilmoitukseen -lomake.

Jos matkustat Syyriaan, Afganistaniin, Venäjälle, Ukrainaan, Iraniin, Pohjois-Koreaan tai Kuubaan, varaudu maksamaan mahdollisen matkasairauden, matkatapaturman tai muun matkalla sattuneen tilanteen, kuten matkan keskeytymisen, kulut itse jo kohdemaassa. Voit tehdä korvaushakemuksen myöhemmin Oma Fenniassa.

Kansainväliset sanktiorajoitukset ovat tiukentuneet, joten maksusitoumuksen saamiseen sairaalahoitoon tai muihin matkavahinkojen kuluihin ei ole enää mahdollisuutta. Reissuapu 24h auttaa ja neuvoo matkaajia edelleen kyseisissä maissa, mutta kulut on varauduttava maksamaan ensin itse.

Puheluiden hinnat

Lisää aiheesta

Henkivakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet