Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Finnair Avios på försäkringar

Finnair Avios på försäkringar

Finnair logo

Är du Finnair Plus-medlem? Du kan samla Finnair Avios från våra hälso- och livförsäkringar.

Livförsäkring tryggar dina närstående om det värsta skulle hända

Man vet aldrig hur det blir i livet. Om du råkar ut för det värsta, behöver dina närstående tack vare livförsäkringen inte bekymra sig över pengar mitt i sorgen. Det är viktigt att gardera sig mot ekonomiska följder av dödsfall – särskilt om du har lån eller barn.

Från livförsäkringen betalas ersättning ut till förmånstagaren när den försäkrade avlider. Det lönar sig att beräkna ersättningsbeloppet för livförsäkringen så att det åtminstone täcker

  • ett års inkomster

  • skulder och andra ekonomiska förbindelser

  • 20 000 euro per barn.

Du räknar ut priset på livförsäkringen enkelt med vår räknare .

Så här får du Finnair Avios för en livförsäkring

När du tecknar en livförsäkring med ett ersättningsbelopp på minst 20 000 euro på webben får du 3 500 Finnair Avios för premien för den första försäkringsperioden och 1 700 poäng för premien för följande försäkringsperiod. Belönings-Avion får du bara en gång.

En försäkring som köps via nättjänsten kan beviljas personer i åldern 18–74 år. Försäkringen beviljas utifrån en hälsodeklaration.

Skydd för hälsa – tryggar din ekonomi vid sjukdom eller olycksfall

Passa på att teckna en sjukförsäkring när du är frisk. Skydd för hälsa är en hälsoförsäkring som ersätter kostnader för sjukdomar och olycksfall. Skydd för hälsa är ett försäkringspaket, som du plockar ihop av enskilda försäkringar enligt dina behov.

Försäkringarna i Skydd för hälsa ersätter till exempel undersöknings-, läkemedels- och operationskostnader och kostnader för tandolycksfall. Från Skyddet för hälsa kan betalas engångsersättning ut för men eller dödsfall till följd av olycksfall.

I Skyddet för hälsa ingår alltid tjänsten FenniaVårdaren, som rekommenderas av våra kunder och genom vilken du får råd och anvisningar för vård hemma vid mindre besvär eller en tid till den vård som lämpar sig bäst för dig. FenniaVårdaren gör en skadeanmälan åt dig. Du betalar högst självrisken för den vård som du bokat via FenniaVårdaren.

Så här får du Finnair Avios för Skyddet för hälsa

Du samlar 1 000 Finnair Avios när du köper Skyddet för hälsa åt dig själv via nättjänsten när du anger ditt Finnair Plus-medlemsnummer vid köptillfället. Du får Avios när du har betalat den första fakturan för Skyddet för hälsa. Observera att Avios fortfarande visas som Finnair Plus -poäng (1 000 Finnair Plus -poäng = 1 000 Finnair Avios) i vår webbutik.

Lisää aiheesta

Mies istuu sohvalla kaiutin kädessään

En hushållsmaskin gick sönder, vitvaruassistans hjälper

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor