Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Finnair Avioksia vakuutuksista

Finnair Avioksia vakuutuksista

Finnair logo

Oletko Finnair Plus -jäsen? Saat kerrytettyä Finnair Avioksia terveys- ja henkivakuutuksistamme.

Henkivakuutus – läheistesi turva pahimman sattuessa

Elämästä ei koskaan tiedä. Jos sinulle sattuu pahin, henkivakuutuksen avulla läheistesi ei tarvitse kantaa huolta rahasta surun keskellä. Kuoleman taloudellisiin vaikutuksiin valmistautuminen ennakkoon on tärkeää - etenkin jos sinulla on lainaa tai lapsia.

Henkivakuutuksesta maksetaan korvaus edunsaajalle vakuutetun kuoltua. Henkivakuutuksen korvaussumma kannattaa lähtökohtaisesti mitoittaa niin, että se kattaa

 • vuoden tulot,

 • velkojen määrän ja muut taloudelliset sitoumukset sekä

 • 20 000 euroa lasta kohden.

Henkivakuutuksen hinnan lasket helposti laskurilla .

Finnair Avioksien määräytyminen henkivakuutuksesta

Ostaessasi korvaussummaltaan vähintään 20 000 euron suuruisen henkivakuutuksen verkosta, ansaitset 3 500 Finnair Plus -pistettä ensimmäisen vakuutuskauden maksusta ja 1 700 pistettä toisen vakuutuskauden maksusta. Palkinto-Aviokset on mahdollista saada vain kerran.​

Vakuutus voidaan myöntää verkkopalvelusta ostettaessa 18–74-vuotiaalle. Vakuutuksen myöntäminen perustuu terveysselvitykseen.

Terveyden turva – taloutesi turva sairauden tai tapaturman yllättäessä

Paras aika ottaa sairausvakuutus on silloin, kun olet vielä terve. Terveyden turva on terveysvakuutus, joka korvaa sairauden ja tapaturman aiheuttamia kuluja. Terveyden turva on vakuutuskokonaisuus, jonka kokoat yksittäisistä vakuutuksista oman tarpeesi mukaan.

Terveyden turvan vakuutukset korvaavat esimerkiksi tutkimus-, lääke- ja leikkauskuluja sekä hammastapaturmasta aiheutuneita kuluja. Terveyden turvasta voidaan maksaa myös kertakorvaus tapaturmaisesta haitasta tai kuolemasta.

Terveyden turvaan sisältyy aina asiakkaidemme suosittelema FenniaHoitaja-palvelu, jonka avulla saat neuvoja ja kotihoito-ohjeita pieniin vaivoihin tai ajan sinulle parhaiten sopivaan hoitoon. FenniaHoitaja tekee puolestasi vahinkoilmoituksen, joten maksat FenniaHoitajan kautta varaamastasi hoidosta korkeintaan omavastuun.

Finnair Avioksien määräytyminen Terveyden turvasta

Kerrytät verkosta itsellesi ostamastasi Terveyden turvasta 1 000 Finnair Aviosta, kun Finnair Plus -jäsennumerosi verkkokaupassamme oston yhteydessä. Saat Aviokset, kun olet maksanut ensimmäisen saamasi Terveyden turvan laskun.

Huomaa, että verkkokaupassamme Aviokset näkyvät vielä Finnair Plus -pisteinä (1 000 Finnair Plus -pistettä = 1 000 Finnair Aviosta).

Lisää aiheesta

Varainhoitostrategioiden avaintietoasiakirjat

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet