Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Hur har du det?
En kvinna i grön tröja tittar ut genom fönstret och ler.

Hur har du det?

11.10.2023

Livet kommer med förändringar som gör att man inte alltid hänger med i svängarna. Är ditt försäkringsskydd uppdaterat, eller behöver du kontrollera hur det ligger till? Boka in ett avgiftsfritt webbmöte med oss!

De senaste åren har varit blåsiga för oss finländare och många har hamnat i oväntade situationer. Förutom samhälleliga händelser sker både stora och små förändringar i allas våra liv.

Vi vill höra hur du har det. Har det skett förändringar i ditt liv som skulle vara bra att ta hänsyn till i ditt försäkringsskydd? Har du kanske köpt en egen bostad, startat ett företag eller har ditt hushåll ökat med ett barn eller husdjur? Har du varit med om en skilsmässa eller förlorat din partner och står nu som ensam förälder för att sköta hushållet? Om du har barn och funderar på vad du ska göra om du blir sjuk eller skadad, kontakta oss.

Boka in ett avgiftsfritt webbmöte med oss på en tid som passar dig, så kartlägger vi tillsammans din situation och bestämmer hur vi går vidare.

Oavsett vilka förändringar som har skett i ditt liv så stöttar vi dig. Vi kollar tillsammans igenom ditt försäkringsskydd så att det säkert är uppdaterat och precis så som du vill ha det. På webbmöten betjänar vi såväl våra privatkunder som våra företagskunder.

Lue lisää

HemförsäkringReseförsäkringFöretagandeBilförsäkringTrafikförsäkringBåtförsäkringSjukförsäkringOlycksfallsförsäkringLivförsäkringDjurförsäkringFörsäkringar för företagareArtikelVälbefinnande

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor